SELECTEER EEN CATEGORIE:

Cadeau voor Mama

Voor de Liefste

Een cadeau voor één van de belangrijkste personen in jouw leven? Dat is natuurlijk jouw moeder! Zij verdient natuurlijk een heel mooi en bijzonder geschenk. Of het cadeau nu bedoeld is voor Moederdag, voor kerst of voor een verjaardag! Wij hebben hele mooie sieraden voor deze speciale momenten. Maar je moeder een cadeau geven hoeft niet altijd voor speciale gelegenheden te zijn. Geef je moeder eens zomaar een cadeau! Je moeder moet lekker verwend worden! Daarom hebben wij mooie persoonlijke zilveren en gouden sieraden die jij cadeau kunt geven aan jouw moeder. Want welke moeder ontvangt er nu niet graag zo'n uniek geschenk dat speciaal voor haar ontworpen is?

Origineel cadeau voor je moeder

Vroeger maakte je mooie knutseltjes op school om je moeder te laten weten dat je van haar houd. Maar nu je wat ouder bent, kan je gewoon je eigen sieraden ontwerpen met een naam of een persoonlijke tekst erin! Je moeder zal zeker verrast zijn! Wij hebben heel veel verschillende sieraden om uit te kiezen. Heb je een moeder die van ringen houdt of juist van een mooie ketting? Geen probleem! Wij kunnen het allemaal maken!

Hangertjes

Wij hebben verschillende hangers en vormen om uit te kiezen. Het leukste aan deze hangers is natuurlijk dat jij er een naam in kan laten zetten! Is het cadeau niet alleen van jou, maar van het hele gezin? Bekijk dan eens onze familiehangers! Deze hangers zijn groter en in de rand passen meerdere namen! Welke moeder draagt nu niet graag de namen van al haar kinderen? Kijk ook eens bij onze baby bedeltjes, babyhangers, familiehangers, naamhangers en graveerplaatjes!

Bedeltjes

Wat dacht je van een mooie zilveren of gouden bedel voor je moeder? Hier kan ook een naam in en het mooie van het karabijnhaakje is dat je moeder hem overal aan kan hangen! Wij hebben meerdere soorten naam-bedels die je als cadeau geven kan. Kies mooi gevormde bedels uit en laat ons weten welke naam erin moet komen te staan. Om jouw cadeau compleet te maken hebben wij ook een ruime keus uit armbandjes. Voor de prijs hoef je het niet te laten en zeg nou zelf? Zo'n mooi cadeau verdient je moeder toch!

Verzending

Jouw verrassing verlaat binnen vier werkdagen ons atelier. Onze sieraden zijn van goede kwaliteit en hebben een betaalbare prijs. Bovendien verzenden wij jouw sieraad zonder verzendkosten! Doe je moeder een plezier en bestel nu een mooi en uniek cadeau voor haar!