NAAMKETTING ZILVER

Wij maken een zilveren naamketting van eerste gehalte Sterling zilver, 925/1000. Dit is de beste kwaliteit zilver om een naamketting van te maken. Zilver is een zacht, wit, natuurlijk edelmetaal. Het is duurzaam: het roest niet en vergaat ook niet. Zilver is gemakkelijk te bewerken omdat het een zacht metaal is.

Puur zilver is van nature te zacht om te verwerken tot een naamketting of gebruiksvoorwerp. Het zou te snel slijten of verbuigen. Daarom wordt zilver samengesmolten met andere metalen, zoals koper. Er ontstaat een legering.De hoeveelheid puur zilver in een legering bepaalt het zilvergehalte. Het zilvergehalte dat wij gebruiken is 92,5%, wij maken zilveren naamkettingen van het eerste gehalte Sterling zilver, 925/1000.

Naamketting met één of Naamketting twee namen

Een zilveren naamketting met één naam is natuurlijk helemaal leuk. Maar wil je een zilveren naamketting met twee namen, kan dat ook! Handig als je bijvoorbeeld een dubbele naam hebt of als je jouw naam én die van je vriend(in) wilt dragen of aan haar cadeau wilt geven of als je de namen van je kinderen in een zilveren naamketting wilt vereeuwigen. Met een naamketting van ons kan het allemaal! Alle leestekens zijn mogelijk en een hartje verbindt de dubbele namen in de zilveren naamketting.

Zilveren Naamkettingen, alle namen en veel soorten letters

Wij maken de zilveren naamketting met de gewenste naam of namen speciaal voor jou! Alle namen zijn leverbaar en je hebt keus uit heel veel verschillende soorten letters. Je kunt kiezen uit een gouden naamketting of zilveren naamketting.Een gouden naamketting maken we van 14-karaats goud en voor de zilveren naamketting gebruiken we alleen eerste gehalte Sterling Zilver. Uiteraard ontvang je de zilveren ketting met naam helemaal compleet, dus met ketting!

Korte levertijd van de zilveren naamketting en geen verzendkosten

Binnen vier werkdagen verlaat jouw zilveren naamketting ons atelier. Afhankelijk van de post ontvang je de zilveren naamketting dan een of twee dagen later. Uitverkocht of niet meer leverbaar bestaat bij ons niet. Wij maken zilveren naam kettingen op bestelling en bovendien betaal je bij Names4ever géén verzendkosten!

Naamketting zilver voor een lage prijs met een superkwaliteit

Voor een bijzonder lage prijs kunnen wij je een zilveren naamketting leveren van hoge kwaliteit. Onze zilveren naamkettingen zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden! Kijk voor meer informatie op onze klantenservice. Kijk snel verder en bestel je naamketting vandaag nog! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in zilveren naamsieraden!