SOS armbanden

SOS KINDER ARMBAND ZILVER

Veiligheid voor alles! Kies voor veiligheid en laat kinderen een SOS armband met zilveren naam plaatjes dragen. Op de SOS kinder armband staat een naam en telefoonnummer waardoor in geval van nood, anderen snel weten hoe het kind heet en wie ze moeten bellen. Ouders zitten dan niet onnodig lang in spanning en de kinderen zullen snel weer bij hun ouders terug zijn. Ga voor veiligheid en schaf vandaag nog een SOS kinder armband aan!

Een SOS kinder armband is veilig, maar ook mooi

Onze SOS kinder armband zijn niet alleen veilig, maar ook mooi. Het stevige gedraaide koordarmband is verkrijgbaar in vier kleuren; zwart, rood, roze en blauw. We gebruiken alleen eerste Gehalte Sterling Zilver voor de SOS kinder armband. Kinderen zullen de kleurige SOS kinder armband met veel plezier dragen. De SOS kinder armband is handig tijdens het buitenspelen, maar ook op vakantie, op het strand, in het bos, op de camping, op de kermis, in de dierentuin, in een skigebied en in een pretpark!

Korte levertijd en geen verzendkosten van de SOS kinder armband

Wil je niet langer wachten? Ga je bijvoorbeeld binnenkort op vakantie en wil je de SOS kinder armband snel in huis hebben? Dat kan! Binnen vier werkdagen verlaat de SOS kinder armband ons atelier. Afhankelijk van PostNL ontvang je je bestelling dan één of twee dagen later. Bij Names4ever betaal je géén verzendkosten!

Lage prijs voor een SOS kinder armband van superkwaliteit

Voor een bijzonder lage prijs leveren wij SOS kinder armbanden van prima kwaliteit. Al onze SOS kinder armbanden zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden! Kijk snel verder en bestel vandaag nog een SOS kinder armband! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in naamsieraden en kindersieraden!