foto armband

Armbanden met foto

Een armband met foto is een prachtige manier om een bijzonder moment of speciale persoon altijd bij je te dragen. Zo draag je een mooi persoonlijk sieraad dat niemand anders heeft en waarmee je laat zien wie veel voor jou betekent. Denk bijvoorbeeld aan een mooie foto armband met de foto van je partner, kindje of overleden dierbare. Bij Names4ever kan je vrijwel elke portretfoto in een van onze armbanden laten graveren. Zo zijn onze armbanden met foto een prachtig sieraad voor verschillende gelegenheden. Voor een jubileum, verjaardag of als gedenksieraad – het is allemaal mogelijk. En doordat wij een armband met foto in verschillende stijlen hebben, van hartje tot rondje, zit er altijd wel een armband bij die bij jou past.

Een armband met foto van de beste kwaliteit

Zo’n persoonlijk en emotioneel sieraad als een armband met foto moet natuurlijk van goede kwaliteit zijn. Daarom maken wij al onze armbanden met foto van de beste materialen. Zo gebruiken we voor onze zilveren armbanden de hoogst mogelijke kwaliteit zilver: 925 Sterling. Dit materiaal is voor 92,5% zilver en wordt aangevuld met koper. Hierdoor wordt het zilver sterker. Puur zilver is namelijk te zacht om te bewerken.

En ook onze gouden armbanden worden van de beste kwaliteit gemaakt: echt 14-karaat goud. Zo heb je niet alleen een armband met gouden kleur, maar ook eentje met de duurzaamheid van echt goud. Perfect om lang mooi te blijven en lang met je mee te gaan.

Foto armband bestellen: hoe werkt het?

Je kunt je foto armband snel en makkelijk bestellen bij Names4ever.

  1. Kies je gewenste foto. Let erop dat het gezicht van de desbetreffende persoon goed centraal staat. Het moet dus een portretfoto zijn. De beste kwaliteit is een portretfoto met 700 x 700 pixels. Wij zullen de foto zo uitsnijden dat het gezicht van de persoon het beste uitkomt.
  2. Kies je gewenste armband. Je kunt kiezen uit drie verschillende lengtes: 16 cm, 18 cm en 21 cm. Doordat de armbanden open schakels hebben, kun je de armbanden in lengte verstellen.
  3. Kies je gewenste betaal- en verzendmethode. Zodra wij je betaling ontvangen hebben, ontvang je een bevestiging van bestelling. Houd je mail ook daarna nog goed in de gaten! Wij zullen je een voorbeeld sturen. Pas na goedkeuring van dit voorbeeld zetten wij je armband officieel in productie.
  4. De levertijd van onze armbanden is circa 5 werkdagen. Onze sieraden worden standaard geleverd in een mooi sieradendoosje. Meteen klaar als cadeau dus! Of als mooie verrassing voor jezelf natuurlijk…

Meer foto sieraden bij Names4ever

Graag een foto sieraad, maar is een armband met foto niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem: wij hebben ook diverse foto sieraden met of zonder ketting in ons assortiment! Zo kun je jouw geliefde ook op die manier dicht bij je dragen. Op sommige van deze sieraden kun je ook een tekst laten graveren, om het sieraad nog persoonlijker te maken. Op deze manier vind je altijd een sieraad dat bij je past.
Vragen of opmerkingen? Neem contact op met onze klantenservice of bekijk onze FAQ. Ook voor speciale verzoeken (bijvoorbeeld een langere armband) kunt u bij onze klantenservice terecht.