Moeder en kind

Niets is sterker dan de band tussen moeder en kind, benadruk deze band met onze moeder en kind sieraden. Deze band ontstaat al tijdens de zwangerschap. Het is natuurlijk een wonder dat er een kindje in je buik groeit. Bijvoorbeeld de eerste keer dat je het kind voelt, dat is onbeschrijflijk! Dat je voelt hoe het kind in je buik ligt. De moeder geeft de ruimte om het kind te laten groeien. Dat maakt de band tussen moeder en kind zo speciaal. Maar daar houdt het natuurlijk niet op. De moeder kind relatie zal altijd uniek blijven, daar de moeder van nature de verzorgende taak te alle tijden op zich neemt. Negen maanden lang wordt er naar de geboorte uitgekeken door de ouders, familie en vrienden. In deze maanden worden ook belangrijke beslissingen genomen, zoals de naam van het kind, de kinderkamer en een idee ontwikkelt over de opvoeding van het kind.

Moeder en kind sieraden

In ons atelier hebben onze ontwerpers niet stil gezeten. Om de band tussen moeder en kind vast te leggen hebben wij een aantal fantastische zilveren moeder en kind hangers ontworpen. De modellen zijn eigentijds en worden gegraveerd met naam! Zo kun je moeder en kind connectie zichtbaar maken en wordt heel persoonlijk door middel van een naamgravure! Het is toch schitterend om met een zilveren hanger met de naam van je kind of kinderen te lopen? Als trotse moeder wil toch pronken met een mooi sieraad met de naam van je kind of kinderen? Kijk snel op de site welke zilveren moeder en kind sieraden wij in de collectie hebben. Het is natuurlijk leuk om zelf om als moeder zo’n fantastische hanger aanschaffen, maar het is nog leuker als je een moeder en kind sieraad als kraamcadeau krijgt!

Moeder en kind sieraad; een bijzonder geschenk!

Papa’s opgelet! Het grootste geschenk hebben jullie natuurlijk al mogen ontvangen. Maar laat deze gebeurtenis niet lopen. Vereeuwig dit moment met een mooie zilveren bedel om de moeder en kind relatie te uiten. Je vrouw zal dit als een bijzonder sieraad koesteren! En oma’s weten als geen ander hoe het moeder en kind gevoel is. Die kunnen hier een ideaal kraamcadeau uitzoeken. Verras moeder dus met een mooie zilveren hanger met de naam van haar zoon of dochter. Dit moeder cadeau zal zeker in de smaak vallen! Wacht niet langer en bestel dit blijvend cadeau. En de vriendinnen die negen maanden lang hebben meegeleefd ,lief en leed hebben meegemaakt, die kunnen bij ons ook zeker slagen! Jij bent toch opzoek naar dat speciale cadeau voor de geboorte! Geef je vriendin die net moeder geworden is zo’n leuke zilveren hanger met de naam van de pasgeborene! Jullie vriendinnen begrijpen elkaar meteen! Maak die moeder en kind relatie zichtbaar met prachtige bedel armband.

Moeder en kind! En de vader dan?

De band tussen moeder en kind dat is een duidelijk verhaal. Zoals het 100 jaar geleden was zo zal het over een eeuw ook zo zijn. Vaak worden vaders enigszins wat onder gesneeuwd door de moeder en kind relatie. Dat is natuurlijk niet helemaal terecht. De vader heeft ook lief en leed meegedeeld, ook het kindje voelen schoppen en natuurlijk de hele kinderkamer gemaakt! Voor vaders hebben onze designers mooie zilveren hangers en bedels ontworpen waar de naam van de zoon of dochter in kan. Iedere vader wil met zo’n mooi zilveren sieraad een trotste papa zijn! Dus, moeders…  Verwen je man met zo’n schitterende hanger! Vertel ons de naam van jullie kindje en wij gaan in ons atelier aan de slag. Wil je een foto van je vader of moeder graveren in een sieraad? Bekijk dan eens onze fotosieraden!

Het moeder en kind sieraad besteld. Wat nu?

Gelukkig hoef je geen negen maanden te wachten op dit juweeltje! Door jarenlange ervaring in het maken van sieraden en graveringen mag je was ons een kwalitatief sieraad verwachten. Wij vervaardigen met uiterste zorg het gekozen zilveren moeder en kind sieraad! De naam en eventuele datum zullen wij met uiterste precisie in het moeder en kind sieraad graveren. Wij zorgen ervoor dat het moeder en kind sieraad binnen vier werkdagen het atelier verlaat. Helaas heeft de ooievaar veel werk dus zullen wij aan de postbezorger vragen om het zilveren moeder en kind sieraad op het gewenste adres af te leveren. Het moeder en kind sieraad wordt in een cadeauverpakking afgegeven zodat je gelijk cadeau kan geven!