Vergulde naamkettingen

Wanneer je op zoek bent naar een gouden naamketting met een iets kleiner budget, dan zal je slagen met onze vergulde naamkettingen. Deze naamkettingen hebben zilveren kern, maar hebben een goud laagje over het zilver. Hierdoor heeft het de look van een volwaardige gouden naamketting, maar tegen een veel gunstiger tarief.

Het zilver wat we gebruiken in de naamkettingen is 925 sterling zilver. Dit is de zuiverste legering en wil zeggen dat het voor 92,5% uit zilver bestaat. Het gouden laagje om de naamketting is van 14 karaats goud.

Populaire vergulde naamkettingen

Onze vergulde naamkettingen worden veel gekozen door fashion bloggers. De gouden kleur is iets wat je gemakkelijk combineert met bijna alle outfits en het straalt toch degelijkheid uit. Het voordeel is dat je je iets minder zorgen hoeft te maken over de naamketting omdat de prijs een stuk lager is dan wanneer je een volledige gouden naamketting aanschaft. Op deze manier is de vergulde naamketting een leuk accessoire om erbij te hebben.

Grote keuze in vergulde naamketting modellen

Van alle leveranciers in naamkettingen is Names4ever de grootste. We hebben het ruimste assortiment en naast vergulde naamkettingen ook nog eens keuze tussen zilveren naamkettingen en gouden naamkettingen. De modellen lopen erg uiteen. We hebben lettertypes met een chique look, een stoere look, maar ook lettertypes die speelser zijn. Kijk welk lettertype het beste bij jou past en wij zorgen dat deze met je eigen naam gemaakt wordt.

Korte levertijd en nooit verzendkosten

Nadat je een order hebt geplaatst bij Names4ever, wordt deze direct in productie genomen. Gemiddeld is de order binnen 3 dagen gemaakt en ligt deze klaar ter verzending. Dit betekend dat je jouw vergulde naamketting al erg snel in huis kunt hebben. Het mooie van Names4ever is dat wij nooit verzendkosten rekenen, waardoor je geen extra kosten hebt behalve de prijs van het sieraad.