Vingerafdruk sieraden

Ben je op zoek naar een manier om je vingerafdruk te graveren op sieraden? Names4ever heeft de grootste collectie gepersonaliseerde vingerafdruk sieraden, dus je bent hier aan het juiste adres. Onze vingerafdruk sieraden worden gemaakt van de hoogste kwaliteit 925 Sterling zilver of 14 karaat goud. De sieraden met vingerafdruk zijn elegant en tijdloos, waardoor ze overal bij passen.

Een hanger met een vingerafdruk fungeert vaak als gedenksieraad. Naast het graveren van een vingerafdruk, graveren wij bijvoorbeeld ook foto’s en teksten op hangers. Ga naar onze pagina met gedenksieraden om het gehele aanbod gedenksieraden te zien.

Sieraden met vingerafdruk

Onze sieraden met vingerafdruk worden gegraveerd met de vingerafdruk die jij aan ons hebt doorgestuurd. Sommige modellen van de sieraden met vingerafdruk kunnen bovendien gepersonaliseerd worden met een naam of een datum. Daardoor hebben de gepersonaliseerde hangers met vingerafdruk een echte betekenis. Als je een vingerafdruk sieraad van Names4ever wilt bestellen, hebben we alleen een foto of scan nodig van je vingerafdruk. Voor de rest hoef je niets te doen!

Naast de diverse kettingen, hebben we ook ringen en armbanden met vingerafdruk. Zodoende heb je genoeg keuze om een vingerafdruk in een sieraad te laten graveren.

Vingerafdruk kettingen in zilver of goud

We bieden de vingerafdruk kettingen aan in verschillende edelmetalen. Een zilveren vingerafdruk sieraad produceren we uit 925 Sterling zilver. Dit is de beste kwaliteit zilver beschikbaar in de markt. Draag je liever goud? Dan hebben we een gouden vingerafdruk sieraad voor je, gemaakt uit 14 karaats goud. De kwaliteit van onze sieraden kunnen vergeleken worden met die van een juwelier.

Baby vingerafdruk sieraden

Onze collectie vingerafdruk hangers is met name geschikt voor volwassenen. Dit komt, omdat kinderen onder drie jaar vaak minder diepe groeven als vingerafdruk hebben. Natuurlijk is het wel mogelijk, maar het is bij baby’s en peuters meer aan te raden om te kiezen voor een hand- of voetafdruk.

Deze afdrukken kunnen gemakkelijk thuis worden gemaakt met een stempelkussen, maar misschien is er ooit een hoge kwaliteit afdruk gemaakt in het ziekenhuis of bij de dokter. Maak in ieder geval een scan of een foto van de afdruk en gebruik deze tijdens het plaatsen van je order.

Vingerafdruk sieraden als cadeau

Een vingerafdruk sieraad Names4ever is een geweldig cadeau voor verschillende gelegenheden. We produceren de hangers vaak als geboortecadeau, verjaardagen, trouwen of herdenkingen. Ze representeren een herinnering of verhaal dat voor iedereen persoonlijk is. Daarom is het een goed cadeau om iemand te herdenken die niet meer leeft, maar nog wel dicht bij het hart is. Uiteindelijk is er namelijk niets unieker dan iemand zijn vingerafdruk. Een ander uniek, persoonlijk herinneringscadeau is een fotosieraad.