Ketting met letter

Bij een ketting met letter mag jij zelf bepalen welke letters jij in je hanger wilt. Zo kan je bijvoorbeeld je eigen initialen kiezen voor in de hanger. Je hebt dan een prachtige initialen ketting met je eigen gekozen letters. Een letterhanger is een tijdloos sieraad dat je altijd kan dragen.

De hanger met letter is verkrijgbaar in het zilver en in het goud. De zilveren ketting met letter is gemaakt van eerste gehalte zilver (sterling 925) en de gouden ketting met letter is gemaakt van 14-karaats goud (585).

Onze kettingen met letter worden speciaal voor jou gemaakt in ons eigen atelier in Nederland. Kwaliteit staat bij ons voorop en je kunt bij ons – mits je dit wilt – kiezen voor en versnelde zending.

Uitgebreid assortiment initialen kettingen

In de ketting met initialen kan je kiezen voor de initialen van je geliefde of dierbaren, maar je kan natuurlijk ook kiezen voor je eigen initialen.

Allereerst kies je uit ons grote aanbod letter sieraden een model dat je aanspreekt. Vervolgens kan je kiezen welke letters je in de ketting wilt hebben. Onze designers gaan vervolgens aan de slag om jouw ketting te maken zoals jij ‘m wilt.

Nadat de initial ketting is gemaakt in ons atelier krijgt deze nog een kwaliteitscheck en wordt ie mooi verpakt in een sieradendoosje. Voor je het weet is de letter ketting bij jou.

Een speciale ketting met letters: de monogram hanger

De definitie van monogram is “een figuur waarin de initialen van een naam op kunstzinnige wijze zijn verweven”. Dus wanneer je een monogramketting bestelt bij Names4ever, geef je maximaal drie letters op die wij vervolgens op een sierlijke, artistieke manier op de door jou gekozen hanger weergeven.

Voor degenen die hun favoriete letters op een speelse of mysterieuze manier willen dragen, raden we een monogramhanger ten zeerste aan.

Ketting met letter – de voordelen

Een hangertje met initialen is een mooi en subtiel sieraad. Geen zin in een hele naamketting? De letter ketting is de oplossing! Een sierlijk en elegant sieraad met de initialen van je geliefde altijd dichtbij.

Wil jij voorop lopen in de trend van dit moment? Bestel dan snel de initialen hanger met bijpassende ketting bij Names4ever.

Bekijk onze ruime en diverse collectie letter kettingen of kijk eens bij andere producten op onze website. Je zult versteld staan van het grote aanbod!

Letter ketting als cadeau

Een letter ketting is een leuk cadeau voor een geliefde of natuurlijk voor jezelf. Nadat het sieraad gemaakt is in ons atelier, wordt het gepolijst. Hierdoor krijgt de ketting een mooie glans.

Omdat wij onze sieraden in een prachtig sieradendoosje leveren, is hij klaar om cadeau te geven of om een cadeau te krijgen! Want hoe leuk is het om een prachtige letter ketting in het zilver of goud cadeau te krijgen!

Verras dus snel iemand met dit prachtige cadeau en zorg voor een herinnering voor altijd.