FAMILIE SIERADEN ZILVER

Met de zilveren familie sieraden van Names4ever draag je dierbaarste bezit, je gezin, altijd bij je! Je kunt hier kiezen uit verschillende soorten zilveren familiehangers. Er is bijvoorbeeld een familie hanger waar je de familie naam in zou kunnen laten zetten of, je kiest er voor om een familiehanger te nemen waar de familienamen uit jouw gezin in staan. Bij deze zilveren familie sieraden zit in ieder geval wel iets tussen wat precies bij jouw keuze past. Ook is er keuze uit verschillende soorten gouden familiehangers. Familie hangers zijn helemaal van deze tijd en er zijn heel veel verschillende soorten waaruit jij kan kiezen. Verschillende grote en verschillende vormen. Eén ding is in ieder geval wel zeker, jouw dierbaren draag je altijd bij je!!

Ronde familie sieraden of hartvormige familie sieraden

De zilveren familie sieraden zijn rond of hartvormig en bestaan uit twee zilveren hangers. Op de achterste zilveren hanger van de familie sieraden vind je herhaaldelijk de toepasselijke kreten Hope, Faith en Love. Op de voorste zilveren hanger komen de gewenste namen van je gezin, kinderen, kleinkinderen, broers, zussen of geliefde. Natuurlijk kun je met deze zilveren familie sieraden ook kiezen voor de namen van je beste vrienden of vriendinnen. Deze verschillende soorten  familie sieraden zou je natuurlijk ook cadeau kunnen doen aan bijvoorbeeld leden uit jouw gezin. Het is toch super leuk om samen met het hele gezin jullie familie hanger te dragen met jullie familie naam. Iedere hanger kan natuurlijk beginnen met een andere naam. Er zit voor iedereen wel wat moois bij, voor jullie familienaam. Bekijk de familie sieraden goed en kies waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Bijzondere stamboom als familie sieraad

De zilveren stamboom van Names4ever is een ware blikvanger! Een stamboom is een grafisch overzicht van voorouders, nakomelingen en hun partners in een boom vorm. De vader wordt in de wortel of in de stam geplaatst. Dit is dan het hoofdvan de stamboom. Vaak wordt een echtpaar naast elkaar geplaatst. De kinderen van dit echtpaar vormen dan de hoofdtakken, de kleinkinderen de zijtakken en de vruchten. In het geval van deze zilveren familie stam boom hangers gaan we niet zó uitgebreid maar, houden we het bij jouw eigen gezin. De perfect vormgegeven stamboom is net zoals je gezin, het middelpunt. In de rand rond de boom plaatsen we de namen van je gezin. Zo draag je je dierbaren altijd bij je! Wat een fantastisch gevoel moet dat zijn. Uiteraard kun je zelf de namen doorgeven die jij op jouw familiestamboom gegraveerd wilt hebben.

Zilveren familie sieraden als persoonlijk geschenk

De familie sieraden uit de collectie van Names4ever zijn uitermate geschikt om cadeau te geven. Iedere moeder, schoonmoeder, oma, vriendin of zus zal tot tranen geroerd zijn met zo’n mooi en persoonlijk familie sieraad als geschenk! Schitterend om jouw (klein)kinderen samen te dragen in één familie sieraad van zilver. Dure cadeaus zijn niet altijd de beste en mooiste cadeaus !! Een geschenk waar een stukje van jezelf, van je hart in zit, dat is een topper ! Bestel dus hier makkelijk en snel, jouw buiten gewoon geschikte cadeau. Maak jouw familie sieraad cadeau helemaal af met een eerste gehalte zilveren ketting, die je bij ons nog apart kunt bestellen.

Levertijd

Je mag ervan uit gaan dat de bestelde artikelen vanaf ca 5 werkdagen na bestelling bij je in huis zijn. Hou in gedachten dat een aangegeven levertijd slechts een indicatie is, maar wel eentje die we in 90% van de gevallen gewoon halen, want de werkdag na ontvangst van je bestelling nemen we je sieraad in productie. Het maken van de sieraden duurt doorgaans 2 tot 3 werkdagen. Op de laatste werkdag zullen wij je sieraad verzenden. De post neemt dan nog 1 tot 2 werkdagen in beslag.

Lage prijs voor zilveren familie sieraden van superkwaliteit

Voor een bijzonder lage prijs leveren wij zilveren familie sieraden van prima kwaliteit. Al onze familie sieraden zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden! Met veel liefde en beleid willen wij er graag voor zorgen dat jij trots en tevreden bent met jouw gekochte of gekregen sieraad.  Kijk snel verder en bestel vandaag nog één van onze zilveren familie sieraden! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist voor uw zilveren familie cadeaus! Ook voor jouw vriendschapskettingen ben je bij ons op de goede site! Bekijk ook eens onze populaire collectie initiaal en monogramhangers!