baby armbanden

Baby armbanden

Armbanden zijn erg populair; zowel bij mannen als vrouwen. De laatste jaren is ook de baby armband in populariteit toegenomen. Een baby met een mooie armband aan zijn of haar pols wordt als zeer schattig beschouwd. De armband wordt gegraveerd met een naam, waardoor het een zeer persoonlijk sieraad wordt.

Hoe schattig is het als een baby een armbandje met zijn of haar eigen naam draagt? Ouders hebben de naam met veel trots gegeven en dat zorgt ervoor dat een babyarmband met naam zo’n mooi cadeau is. En met de armbandjes van Names4ever zit je zeker goed. Die kun je naar wens laten graveren met naam en geboortedatum zodat het een extra persoonlijk armbandje wordt. Niet alleen leuk om te geven, maar ook om te laten graveren voor je eigen baby!

Baby armband in diverse uitvoeringen

Babyarmbanden zijn een mooie informele vorm van versiering bij baby's. Elke moeder wil dat haar baby er zo schattig mogelijk uitziet. Een baby naam armband is dan een mooie uitkomst. Een baby armbandje met naam is iets persoonlijks en kan lang meegaan.

De armbandjes worden vaak persoonlijk gemaakt door een gravure van de naam van de baby. Bij Names4ever kun je de armband baby personaliseren met een gravure naar keuze. De meeste armbanden kunnen gegraveerd worden met 10 of 12 tekens. Genoeg dus voor een naam. Ook nieuwsgierig naar onze andere baby sieraden? Bekijk dan eens deze pagina.

Armbandje met naam baby en geboortedatum

Wil je alleen de naam van de baby of ook de geboortedatum laten graveren? Speciale symbolen erbij? Zoals je van Names4Ever gewend bent is iedere gravure mogelijk. Per armband geven we de graveermogelijkheden en het maximale aantal tekens voor de babyarmband met naam aan. Het graveren van de voorkant van het armbandje kost je helemaal niks. Wil je de achterkant laten graveren? Natuurlijk is dat ook mogelijk!

Babyarmband met naam van écht zilver of goud

Iedere babyarmband met naam in onze collectie is gemaakt van 925 sterling zilver. Je krijgt er altijd een certificaat van echtheid bij. Je bent hierdoor zeker van armbandjes van goede kwaliteit die lang mooi blijven. En dat geldt ook voor de gravure!

Safety first bij het baby armbandje met naam

Een baby armband is natuurlijk super schattig en mooi, maar er moet wel rekening gehouden worden met de veiligheid van zo'n naam armbandje baby. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de baby armband geen scherpe randen heeft en stevig kan worden vastgemaakt. Kies eenvoudige ontwerpen die de baby tijdens het slapen of spelen niet irriteren of storen.

Baby's hebben de gewoonte om dingen in hun mond te stoppen. Dit kan ernstig stikgevaar veroorzaken. Zorg er daarom voor dat de baby armband stevig in elkaar zit en geen losse onderdelen bevat. Tevens is het belangrijk dat het armbandje met naam baby geen lood bevat. Lood is erg gevaarlijk als dit in de mond van de baby komt. De baby armbanden van Names4ever zijn vanzelfsprekend allemaal veilig voor baby's en loodvrij.

Zijn je kids al iets ouder en zoek je een kinder sieraad? Ook voor kinderen hebben wij genoeg keuze.

Een lief cadeau voor een bijzonder moment

Er zijn heel veel momenten waarop het leuk is om een babyarmbandje met naam te geven. Geef het bijvoorbeeld als kraamcadeau, maar het is ook een ideaal cadeau voor een doop of een babyshower. Maar natuurlijk kun je de trotse ouders ook zomaar verrassen met zo’n mooi babyarmbandje. Wil je matchende, gepersonaliseerde armbandjes voor moeder en dochter? Kijk dan ook eens naar onze moeder dochter armbanden. Zo kan de moeder ook een mooi armbandje dragen!

Informatie over de baby armband

Onze baby armbanden zijn verkrijgbaar in drie lengtes: 11 cm, 13 cm en 15 cm.. Dit is inclusief het naamplaatje. De zilveren armbandjes baby bestaan uit 925 Sterling zilver. Zilver is uitermate geschikt om een baby armband van te maken, omdat het duurzaam en kwalitatief is.

Bestellen doe je zo

Het bestellen van zo’n leuke, gepersonaliseerde babyarmband met naam heb je zo geregeld. Klik op het product, vul de gevraagde gegevens en eventuele speciale graveerwensen in. Vul de verzendgegevens in en betaal de armband.

Zodra wij jouw bestelling plus betaling ontvangen hebben, gaan wij gelijk aan de slag met jouw baby armband met naam. Kies je voor een versnelde verzending (+ €4,95) dan duurt het circa 4-5 werkdagen alvorens jij je bestelling in huis hebt. Anders duurt het zo'n 8-9 werkdagen. Wil je de baby armband cadeau geven? Geen probleem! Omdat je de baby armband in een mooi sieradendoosje ontvangt, kun je het armbandje met naam baby gelijk cadeau geven.