geboorte sieraden

Kraamcadeau met naam van zilver en goud

Een geboorte! Bij zo'n prachtige gebeurtenis hoort een mooi en blijvend kraamcadeau. Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij hebben de ruimstee keuze voor jou om een persoonlijk geboortesieraad te laten maken. Wij hebben een groot assortiment aan zilveren of gouden sieraden die jij helemaal naar eigen wens kan personaliseren. De ontvanger van het kraamcadeau zal verrast en super blij zijn met dit liefdevolle geschenk. Wat is er nou unieker dan een mooi zilveren of gouden sieraad met het zelf uitgekozen ontwerp en tekst als cadeau te geven? Dus heb jij binnenkort een babyshower of is er pas een baby geboren? Denk dan aan onze geboortesieraden.

Babyhanger of bedel als kraamcadeau

Een in het oog springend kraamcadeau is een hanger aan een ketting! Wat dacht je van één van onze babyhangers. Het ouderwetse kinderkopje maar dan in een nieuw en modern jasje! Er zijn verschillende afbeeldingen waar je uit kan kiezen en dan is er nog de mogelijkheid om er een naam en een datum in te laten zetten.

Heb je liever een bedel? Onze baby bedels zijn het ultieme geboortesieraad, er is ruime keuze uit verschillende afbeeldingen voor op je bedeltje en je kan ook de naam van de pasgeboren baby in het sieraad laten graveren. De baby bedels zijn voorzien van een mooie karabijnhaak waarmee je zelf heel makkelijk jouw bedel aan een ketting of armband kan hangen. Onze geboortesieraden zijn van hoge kwaliteit en worden uitsluitend gemaakt van 14 karaat goud of 925 Sterling zilver.

Familiehanger

Heb je liever een hanger waar de hele familie op past? Dan zijn onze familiehangers het perfecte geboortesieraad voor jou om te geven of te krijgen! Deze hangers zijn groter van formaat en in verschillende uitvoeringen te bestellen! Er is de mogelijkheid om twee tot zes namen hier in deze hangers te laten graveren. Dit is een typisch kraamcadeau met naam dat van generatie op generatie doorgegeven kan worden.

Geboortesteenhanger als gepersonaliseerd kraamcadeau!

In deze hangers kan je een naam laten graveren en een geboortesteen uitzoeken. Afhankelijk van de maand waarin de baby is geboren kan je kiezen voor de bijhorende geboortesteen. Op onze geboortesteen pagina vind u meer informatie omtrent de geboortemaand en bijhorende geboortesteen.

Modern kraamcadeau met naam

Geef jij liever een apart kraamcadeau? Dan zijn onze tekst ringen misschien voor jou! In onze tekst ringen kan je de naam en/of de datum van de pas geborene laten graveren! En wat deze tekst ringen zo speciaal maakt is dat de gravure aan de buitenkant staat! Wij horen wel vaker dat mannen liever geen hangers of kettingen dragen daarom zijn de tekstringen een origineel geboortesieraad voor de vader! Deze hebben een stoer karakter. Zo kan hij toch iedere dag zijn kind bij zich dragen! De ring onderscheidt zich van alle andere klassieke geboortesieraden! De tekst ring is in verschillende ontwerpen te bestellen en we hebben meerdere lettertypes zodat er voor iedereen een mooi kraamcadeau met naam van te maken is!

Geboortesieraad met de ooievaar

Laat ons weten welk sieraad jij wilt schenken en wij gaan voor jou aan de slag! In ons atelier maken wij met zorg jouw gepersonaliseerd kraamcadeau! Zonder al te veel moeite kan je bij ons jouw originele kraamcadeau bestellen en thuis laten bezorgen. Nu weten wij dat de ooievaars het al erg druk hebben met het bezorgen van de baby’s zelf dus gaan onze sieraden gewoon met de postbezorger mee! Binnen vier dagen verlaat jouw bestelling ons atelier en word hij door de post bij jou thuis afgeleverd. Niet alleen hebben onze sieraden een super prijs voor super kwaliteit! Wij verzenden jouw bestelling ook nog eens gratis!