Dieren hanger met naam als dierbare herinnering

Een gouden of zilveren dieren hanger is altijd een prachtig geschenk om van iemand cadeau te krijgen of juist om aan iemand cadeau te geven. Een hanger van je hond, kat of paard met naam is een dierbaar sieraad waar iemand zijn of haar leven lang een mooie herinnering aan zal blijven houden. Het is een sieraad dat gekoesterd zal worden. In het hangertje hoeft natuurlijk niet perse een naam gegraveerd te worden. Dit kan bijvoorbeeld ook een belangrijke datum zijn of een bepaald woord die een speciale betekenis voor je heeft. Zo maak je het hangertje uniek en speciaal en wordt het een dierbare herinnering. Kijk dus eens snel op onze site en bestel het voor jou unieke dieren hanger!

Dieren hanger Names4ever

De dieren hangers in onze webwinkel zijn van 14 karaat echt goud of 725 zilver zoals je ook van een goede juwelier gewent bent. Welke hanger jij ook kiest of het nu een katten hanger, honden hanger, paarden hanger of een dolfijnen hanger is, de kwaliteit is goed en het sieraad behoeft weinig onderhoud. Af en toe even opwrijven met een goud of zilver doek is eigenlijk voldoende om jouw dieren hanger mooi te houden. Zo hou je langer plezier van het zilveren of gouden hangertje. Bekijk onze ruime collectie dieren hangers er zal zeker een zijn welke bij jou past. Bestel vandaag nog en wij graveren de naam van jouw huisdier in het zilveren of gouden dieren hanger!

Naamhartjes dieren

Ons naamhartje met dieren is een enorm succes bij de jongeren! In het hartje met naam zit links of rechts boven in de hoek de afbeelding van een uitgesneden dier. Leuk! De afbeelding van je lievelingsdier in je hartje met naam. Denk bijvoorbeeld aan de dolfijn, olifant, konijn, poes of beer. Het hartje met naam waar een dier figuur in is uitgesneden. Maak dus snel je keuze en verblijdt je zelf of iemand anders met zo’n fantastisch naam hartje van zilver of goud!

Naamgravure in een dieren sieraad is een geweldig cadeau!

Het is natuurlijk altijd erg leuk om cadeautjes van iemand te krijgen. Maar het is helemaal geweldig als je een mooi sieraad van iemand krijgt. Voor je verjaardag, omdat je geslaagd bent, voor de kerst of gewoon zomaar. Er zijn altijd wel redenen te bedenken om iemand een cadeautje te geven. Je partner een vriend of vriendin, je zoon of dochter. Iedereen zal blij verrast zijn met zo’n schitterende dieren hanger van zilver of goud. Ga dus eens naar onze site en bekijk ons grote aanbod dieren sieraden en bestel zo’n gouden dieren hanger voor jezelf of om aan iemand cadeau te geven.

Dieren hanger met naam, waarom nog wachten

Bij ons vindt je een mooie collectie als het gaat om een dieren hangers. Of het nu voor jezelf is of als cadeau, je vindt hier zeker een hanger met naam die aan je wensen voldoet. Er is keuze uit verschillende materialen en afwerkingen. Bij Names4ever kan je jou dieren hanger met gravure snel makkelijk online te bestellen. Het makkelijke aan online bestellen is dat je de deur er niet voor uit hoeft. Geen lange rijen bij de kassa, gewoon lekker vanuit je luie stoel. Binnen enkele dagen heb je de bestelling in huis. Je bent verzekerd van goede kwaliteit en uitstekend service.