SELECTEER EEN CATEGORIE:

Oorbellen met naam van zilver

Naast de traditionele oorsieraden zijn er nu de oorbellen met naam. Heb je ze al gezien? Zo niet, dan is het zeker de moeite waard om gelijk even op deze pagina verder te kijken en misschien zelfs je eigen unieke oorbellen met naam te bestellen! Ze zijn een echte ‘must have’, met deze oorbellen heb je een echte eyecatcher! Zoveel mensen zoveel wensen, met onze oorbellen steel je zeker de show. Oorbellen met een naam gemaakt in Sterling zilver zijn een mooi cadeau voor anderen of voor jezelf. Een leuk geschenk voor je oma, moeder, zus, vriendin of (klein)dochter. Voor een verjaardag, feestdag of misschien als een geboortegeschenk. Bij iedere gelegenheid te geven en zeker ook te dragen! Oorbellen heb je nooit teveel! Dus bestel vandaag nog hier je eigen oorbellen met naam!

Unieke oorbellen

Wij maken alle oorsieraden in de gewenste naam en natuurlijk zijn de oorbellen voorzien van een goed sluitende oorhaak die natuurlijk ook van sterling zilver is. Door je eigen naam en de verschillende lettertypes krijg je oorbellen die je niet gauw een tweede keer als oorbellen tegenkomt en is daarom heel erg origineel. Alle namen zijn mogelijk omdat de oorbellen speciaal op bestelling gemaakt worden. Een naam is leuk maar je kan natuurlijk ook kiezen voor alleen een letter. Ook is er de mogelijkheid om tussen de letters een hartje te plaatsen aanwezig. Dus zijn deze oorbellen met naam ook een heel leuk cadeau voor Valentijnsdag of Moederdag.

Lettertypes

Deze oorbellen met naam zijn in verschillende lettertypes te leveren. Hou je van groot, klein, dik of dun. Het is allemaal aan jou! De oorbellen kunnen in glanzend of gematteerd besteld worden. Jij hebt zelf in de hand hoe jouw oorbellen met naam eruit gaan zien en zijn net zo uniek als jij zelf! Kortom je hebt enorm veel keuze in onze oorbellen met naam!

Nog meer naam sieraden

Wil jij je look compleet maken kijk dan rustig rond op ons site. Wij hebben niet alleen oorbellen met naam maar nog veel meer keus in naam sieraden. Zoek je nog een mooie bedel, hanger en/of ring voor bij je nieuwe oorbellen kijk dan snel verder!

Lage prijs en super kwaliteit

Voor een scherpe prijs leveren wij deze oorbellen met naam van super kwaliteit, vergelijkbaar met de kwaliteit die juweliers leveren. Deze unieke oorbellen met naam voorzien van oorhaak worden specifiek voor jou in eigen atelier gemaakt en met de grootste zorg afgewerkt. Al met al maken we hier mooie unieke oorbellen met naam en bieden wij een goede service! Waar wacht je eigenlijk nog op? Bestel vandaag nog oorbellen met jouw naam! Natuurlijk bij ons, de oorbellen met naam specialist!

Korte levertijd van de oorbellen en geen verzendkosten

Je kunt de oorbel met naam gelijk bestellen en je hoeft er niet de deur voor uit. Vanuit je luie stoel is het net alsof je bij de juwelier bent geweest. Binnen 4 dagen verlaten je bestelling ons atelier en afhankelijk van PostNL worden ze één of twee dagen later bezorgd.