kettingen zonder hanger

Ketting van zilver

Sinds mensenheugenis draagt men sieraden van edelmetalen zoals goud en zilver. Vroeger gaven sieraden zoals een armband of ketting uit zilver een bepaalde status. Alleen de rijken konden dit veroorloven. Gelukkig zijn de tijden verandert! Tegenwoordig is bijvoorbeeld zilver goed betaalbaar! Daardoor zijn vele verschillende soorten sieraden te verkrijgen! Alleen in kettingwerk is er volop keuze. Een ketting zilver grof geschakeld of een mooie, luxe ketting? Daar is een brede variatie in te verkrijgen in diverse soorten stijlen.

Ketting zilver waar een hanger aan kan

Een ketting van zilver heb je natuurlijk nodig als je een hangertje wil gaan dragen. Als je bij ons al een leuk zilver hangertje hebt gezien of besteld, dan kun je hier een keuze maken uit de verschillende soorten ketting die wij in ons assortiment hebben. Alle kettingen die wij leveren zijn gemaakt van zilver.

Wij kunnen jou de juiste bijpassende ketting in het zilver leveren. Deze ketting is uitermate geschikt voor jouw persoonlijke hangertje van zilver dat je ook bij ons in het atelier kunt laten maken. Je kunt uit verschillende soorten ketting jouw keuze maken.
Een ketting van zilver is erg leuk om cadeau te doen aan vrienden of familieleden. Het is natuurlijk ook leuk om een ketting in het zilver cadeau te krijgen van je grootouders, ouders, oom, tante of vriend of vriendin.

Hangers met of zonder zilver ketting.

Zoals eerder vermeld op de site kun je bij ons ook een keuze maken uit een ruime collectie sportbedels, clubbedels, naamhangers, dierenhangers en nog veel meer hangers. Ook deze worden allemaal vervaardigd uit zilver. We hebben zelfs een kleine collectie in gouden artikelen. Kijk maar eens rond op de site!!! De hangers van zilver kun je uiteraard allemaal zonder ketting bij ons bestellen, maar het is leuker om er een bijpassende ketting in het zilver bij uit te zoeken en het complete set cadeau te doen.

Diverse soorten zilveren kettingen.

Wij leveren de ketting van zilver in verschillende soorten en lengtes. Wij leveren de prachtige zilver ketting in 38-42 centimeter, 45-50 centimeter en in 80 centimeter. De zilver ketting van 38-42 centimeter is een venetiaanse schakel waarin op 38 centimeter een oogje zit zodat hij op de juiste lengte kan worden gesteld. Veelal wordt deze lengte gedragen door dames. In de zilver ketting van 45-50 centimeter is op 45 centimeter een oogje geplaatst. Deze zilver ketting is ook een venetiaanse schakel.
De zilver ketting van 80 centimeter is een fantasieschakel waar geen oogje aan zit. Deze lengte is een echte aanrader wanneer de ketting van zilver over een kledingstuk draagt.

Lage prijs, hoge kwaliteit!

Voor een lage prijs kunnen wij jou de ketting, of andere artikelen van zilver leveren. Dit is mogelijk omdat wij alles in eigen beheer doen.
De kwaliteit zilver waarin wij de ketting leveren is van een zeer hoge kwaliteit. Een kwaliteit die je normaal gesproken alleen bij de juwelier tegenkomt. De ketting leveren wij in eerste gehalte sterling zilver. Dat houdt in dat 92.5% van je ketting puur zilver is. Dit geeft mooie glans aan het sieraad en het zal je zeker staan! Neem gauw een kijkje op de rest van de site en bestel vandaag nog jouw persoonlijke zilveren ketting.

Snel geleverd en geen bezorgkosten.

Nadat de bestelling is geplaatst gaan wij er meteen mee aan de slag. Uiterlijk vier werkdagen nadat wij de bestelling hebben ontvangen verlaat de ketting van zilver ons atelier. Het pakketje wordt verzonden met PostNL die verder zorgdraagt voor de aflevering. Op vaste dagen wordt het pakketje aangeboden bij het door jouw opgegeven adres. De termen uitverkocht of niet meer leverbaar kennen wij niet. Wij maken alles op bestelling. Het is erg interessant om te bestellen bij ons want wij berekenen geen verzendkosten.