vriendschap sieraden

Vriendschap

"Life is better with a friend"

Sieraden om een vriendschap of relatie te symboliseren komen steeds meer in de mode. Lange tijd droegen alleen kinderen en tieners dergelijke sieraden, maar inmiddels is het meer dan normaal om ook als volwassene een mooie vriendschapsring of -ketting te dragen. Met een vriendschapsring of -ketting laat je zien dat je om iemand geeft. En bovendien zijn onze vriendschapssieraden ook echte eye-catchers. Deze vriendschapskettingen zijn verkrijgbaar in 925 Sterling zilver en 14 karaat goud. De vriendschapsringen zijn naast 925 Sterling zilver ook in het staal te verkrijgen. Je kunt kiezen uit diverse vormen en maten. Voor ieder wat wils!

Sieraden voor vriendschap

Buiten medeweten van velen, bestaan vriendschapssieraden al een hele lange tijd. Sommigen zeggen zelfs dat vriendschapsarmbanden al in de 13e eeuw werden gemaakt. Echter werd het pas in 1970 populair om een sieraad te dragen als vriendschapssymbool. Het kopen van een sieraad als een vriendschapsgeschenk is een mooi en uniek idee. Vriendschapssieraden zijn een manier om een band te symboliseren met iemand of iets waar je gepassioneerd over bent - of je nu aan iemand wilt laten zien dat je om diegene geeft of een toewijding aan iets wilt tonen, de betekenis achter een vriendschapsketting of-ring verandert nooit.

Jij en Ik = Wij

Jij en je partner-in-crime zijn twee handen op één buik. Jullie twee doen alles samen, doen gek met elkaar, begrijpen elkaar met slechts één woord en lachen en huilen met elkaar. Waarom zou je deze unieke band niet symboliseren met een mooi sieraad? Een sieraad dat je dagelijks kunt dragen en jou dus dagelijks herinnert aan deze fijne, bijzondere relatie.

Vriendschapskettingen en vriendschapsringen

Names4ever heeft diverse sieraden die ter symbolisering van een vriendschap gedragen kunnen worden. Voor kinderen hebben wij bijvoorbeeld schattige vriendschapskettingen. Voor de wat 'ouderen' hebben wij ook mooie vriendschapskettingen - zowel in zilver als goud. Wil je liever een ring? Ook dat is mogelijk! Kijk snel op onze pagina met zilveren en stalen vriendschapsringen.

Kwaliteit en service

Onze vriendschapssieraden zijn van hoge kwaliteit en worden één voor één in ons eigen atelier gemaakt. Wij zijn gespecialiseerd in gepersonaliseerde sieraden en hebben door onze jarenlange ervaring veel kennis op gebied van sieraden en gravures. Wij kunnen hierdoor een hoge kwaliteit en goede service leveren. Zodra u uw bestelling geplaatst heeft, duurt het circa 3-5 werkdagen alvorens u de bestelling in huis heeft. Het sieraad wordt geleverd in een mooi sieradendoosje. Het ontvangen en uitpakken wordt hierdoor een klein feestje!

Wanneer je vragen hebt kun je altijd even bellen met onze klantenservice. Wij helpen je graag!