Medaillons

Medaillon

Met een medaillon kun je een foto van een overleden dierbare met je meedragen, waardoor je geliefde altijd dichtbij je is. Zo is het medaillon een prachtig herinneringssieraad. Bovendien is het een mooi alternatief voor gedenksieraden als ashangers of vingerafdruksieraden mochten deze niet haalbaar of te heftig zijn. Het enige wat ervoor nodig is, is een mooie foto. Het medaillon wordt bovendien al sinds de 16e eeuw in vele verschillende stijlen gedragen en ook nu is het sieraad nog steeds erg populair. Zo is een medaillon een tijdloos en trendy sieraad, dat tegelijkertijd erg persoonlijk is. Een foto zegt immers maar dan duizend woorden.

Een medaillon van echt zilver

Elke medaillon uit onze collectie wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit zilver: 925 Sterling. Dit materiaal bestaat voor 92,5% uit zilver, aangevuld met koper om het zilver sterker te maken. Puur zilver is namelijk te zacht om te bewerken en is voor sieraden dus te kwetsbaar. Al onze zilveren medaillons kunnen bovendien geleverd worden met een echte 925 zilveren ketting, zodat ook de ketting erg duurzaam is en je je medaillon meteen bij ontvangst kunt dragen.

In al onze medaillons kunnen 2 foto’s geplaatst worden. Zo kun je naast een foto van je geliefde ook kiezen voor een andere foto die veel over hem of haar zegt.

Een medaillon met gravure

Naast een foto kun je je medaillon bij Names4ever ook laten personaliseren met een tekst. Zo kun je bijvoorbeeld een naam en datum laten graveren, maar ook een mooie uitspraak die veel voor jou of je overleden dierbare betekent. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het medaillon zonder tekst te dragen. In dat geval kun je de tekstvelden tijdens het bestellen gewoon leeglaten.

Medaillons in diverse stijlen

Onze medaillons zijn in diverse stijlen verkrijgbaar. Zo hebben we gladde zilveren medaillons, maar ook zilveren medaillons met camee. Onze medaillons met camee zijn voor diverse geliefden te vinden. Zo hebben we bijvoorbeeld ook mooie medaillons om je huisdier mee te herdenken. Denk bijvoorbeeld aan je kat of paard. Op deze manier kun je ook laten zien welk bijzonder plekje jouw huisdier in je hart had en kun je ook hem of haar altijd bij je dragen.

Hoe bestel ik een medaillon?

Je kunt jouw persoonlijke medaillon eenvoudig en snel bestellen bij Names4ever. Kies je favoriete medaillon en gewenste tekst, en plaats uw bestelling. Je ontvangt vervolgens een orderbevestiging. Wij zetten jouw medaillon in productie. Onze levertijd bedraagt circa 5 werkdagen.

Let op: het medaillon wordt zonder foto geleverd! Je moet dus zelf bij ontvangst de foto’s in het medaillon plaatsen. Al onze sieraden worden geleverd in een sieradendoosje, zodat je het medaillon ook meteen cadeau kunt geven of altijd zelf veilig kunt opbergen.

Neem voor vragen contact op met onze klantenservice. Heb je een speciaal verzoek? Ook hiervoor kun je contact opnemen met onze klantenservice. Leg hierbij uit wat je van het sieraad wenst. Wij zullen je laten weten of dit mogelijk is.

Meer gedenksieraden van Names4ever

Naast medaillons hebben we bij Names4ever ook diverse andere gedenksieraden. Zo kun je bij ons onder andere de volgende gedenksieraden vinden:

  1. Ashangers
  2. Ringen met vingerafdruk
  3. Hangers en kettingen met vingerafdruk
  4. Foto sieraden
  5. Sieraden met eigen tekst