Sterrenbeeld hanger

Sterrenbeeld hangers, weer helemaal trendy en eigentijds! De astrologie sterrenbeeld hangers voor jongens en meiden, voor mannen en vrouwen! Op de astrologie sterrenbeelden hangers weergegeven als tekens van de dierenriem of zodiak (zodiac). Names4ever maakt de mooie sterrenbeeld hangers ook nog eens heel persoonlijk door er jouw naam en geboortedatum in te graveren. Een mooie manier om je sterrenbeeld met je mee te dragen.

Sterrenbeeld sieraden met jouw persoonlijke gravure

In de astrologie zijn er twaalf sterrenbeelden. Welk sterrenbeeld bij jou hoort wordt bepaald door je geboortedatum. Elk sterrenbeeld heeft een eigen symbool, dat in de astrologie hangers is gegraveerd. Daarnaast bieden de sterrenbeeld hangers plek aan je naam en geboortedatum. Zo creëer je dus een persoonlijk Sterrenbeeld sieraad. Niemand anders heeft exact dezelfde hanger! Draag de hanger aan een bijpassend collier welke je bij je hanger kunt bestellen. Met dit sterrenbeeld sieraad in geef je elke outfit een oppepper.

Op deze pagina hebben we de volgende twaalf hangers met sterrenbeelden:

 • Hanger met sterrenbeeld Ram
 • Hanger met sterrenbeeld Stier
 • Hanger met Sterrenbeeld Tweelingen
 • Hanger met sterrenbeeld Kreeft
 • Hanger met sterrenbeeld Leo
 • Hanger met sterrenbeeld Maagd
 • Hanger met sterrenbeeld Weegschaal
 • Hanger met sterrenbeeld Schorpioen
 • Hanger met Sterrenbeeld Boogschutter
 • Hanger met sterrenbeeld Steenbok
 • Hanger met sterrenbeeld Waterman
 • Sterrenbeeld hangers, leuk om cadeau te geven!

  Zoek je een leuk en persoonlijk cadeautje voor een bijzonder persoon? Bijvoorbeeld voor je moeder of vader, vriend of vriendin, dochter of zoon? Dan is de sterrenbeeld hanger met dierenriemteken, naam en geboortedatum een ideaal cadeau! De astrologie hangers zijn leuk voor jong en oud. Natuurlijk kun je ook jezelf verwennen met een sieraad van Names4ever.

  Met of zonder ketting

  Je bevestigt de hanger met het astrologie teken heel gemakkelijk aan een ketting die je al hebt. Om je cadeau compleet te maken kun je bij ons ook gelijk een bijpassende ketting bestellen. Want kettingen maken het sieraad helemaal compleet!

  Ook hangers met Chinees sterrenbeeld

  Je kunt bij Names4ever ook terecht voor hangers met jouw sterrenbeeld uit de horoscoop. Ook in deze hangers graveert Names4ever jouw naam en geboortedatum. Een andere populaire hanger is de hanger met Chinese sterrenbeelden. Helemaal trendy!

  Een sieraad van Names4ever is van juwelierskwaliteit

  Onze sieraden zoals de hangers en bedels met sterrenbeelden maken we van een bijzonder goede kwaliteit zilver en goud, zoals je ook bij de juweliers vindt. Een sieraad van Names4ever heeft de kwaliteit van een juwelierssieraad. Sieraden met een optimale kwaliteit bestel je gewoon vanuit je luie stoel!

  Korte levertijd en geen verzendkosten

  Binnen vier werkdagen is je hanger met sterrenbeeld, naam en datum klaar en verlaat je hanger ons atelier. De exacte levertijd is afhankelijk van PostNL. Je zult je sterrenbeeld één of twee dagen later ontvangen. Uiteraard betaal je bij Names4ever géén verzendkosten!
  Lage prijs voor een hanger met sterrenbeeld van super kwaliteit
  Voor een bijzonder lage prijs leveren wij astrologie sterrenbeelden van prima kwaliteit, vergelijkbaar met de kwaliteit die juweliers leveren. Al onze sterrenbeelden zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden! Kijk snel verder en bestel je sterrenbeeld hanger met dierenriemteken vandaag nog! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in gepersonaliseerde sieraden.