Vriendschapsringen : een speciale ring voor jullie samen

Een vriendschapsring is een ring die symbool staat voor de speciale band tussen jou en je vriend of vriendin. De ring wordt ook wel een relatiering genoemd. Dit omdat het de bijzondere relatie, liefde of vriendschapsband die jij met iemand hebt benadrukt.

Names4ever heeft een grote collectie ringen van zilver, zilver met zirkonia en edelstaal. Van elk materiaal hebben wij een groot aanbod aan modellen waaruit u kunt kiezen. De zilveren vriendschapsringen worden gemaakt van sterling zilver 925 (echt zilver), de stalen vriendschapsringen van edelstaal.
De ringen zijn in diverse breedtes te verkrijgen, te weten 4.5, 5, 6, 6.5 of 7 mm, en in alle gangbare ringmaten.

Een vriendschapsring wordt meestal gegeven als een cadeau. Wie verras jij met met een prachtige ring?

Laat met relatieringen de liefde zien

Een relatiering is perfect om elkaar te geven voordat je gaat verloven. Je bent verliefd maar wilt nog niet gaan trouwen dus een verlovingsring of trouwring is niet gepast. Een vriendschapsring kan uitkomst bieden om toch elkaar een ring te geven en zo de liefdesverhouding te bezegelen.
In de ring kunnen jullie namen gegraveerd worden met bijvoorbeeld de datum dat jullie verkering kregen. Een leuke manier om de verbintenis tussen jullie te onderstrepen.

Met een relatiering draag je jouw liefje altijd dichtbij je. Ook als hij of zij er niet is. Door de ring bij je te dragen hebben jullie toch een stukje van elkaar bij je. Het is fijn om iets te hebben wat jullie verbind, ook al kunnen jullie misschien niet altijd samen zijn.

Een ring voor vriendschap

Benadruk jouw bijzondere vriendschap met je Best Friends Forever of geliefde door deze prachtige vriendschapsringen te dragen. Zijn jullie al lang vrienden en is het tijd om deze vriendschap te vieren? Onze ringen zijn perfect geschikt om de vriendschap tussen jou en je BFF te huldigen. Onze ringen zijn zowel los als in setjes te koop. Jij bepaald dus zelf welke ring je mooi vindt.

Hoe groot zal de verassing zijn als jij je BFF verrast met een ring die jullie vriendschap symboliseert? Een beter cadeau bestaat er bijna niet! Het zal in ieder geval een cadeau zijn waar jullie voor altijd aan zullen denken.

De klassieke ring en de moderne ring

Vroeger waren de vriendschapsringen vrij klassiek. Veel bolle modellen en sommige ringen hadden scherpe facetten. Dat zat dan in een grote doorzichtige bak met verschillende modellen ring en verschillende maten. De juwelier kon dan ook de namen van het stelletje en eventuele datum erin graveren. Tegenwoordig bestaan deze ringen nog steeds, maar de vraag naar trendy ringen van zilver en staal zijn wel toegenomen. De bekende relatieringen merken zijn in die vraag achtergebleven. Doordat persoonlijke sieraden (denk aan naamkettingen, graveerplaatjes ed.) een belangrijke rol zijn gaan spelen in het modebeeld is de vraag naar ringen met tekst gegroeid. Niet alleen verliefde stelletjes, maar ook hartsvriendinnen willen met de naam van de ander lopen en moet duidelijk zichtbaar zijn!

Jullie namen in een gegraveerde ring

Het atelier van Names4ever is gespecialiseerd in het vervaardigen van ringen. In al onze ringen kunnen onze edelsmeden namen en een datum graveren. Jij kan zelf kiezen of je in de ring een gravure wilt. Heb je een speciaal verzoek? Ook dat is mogelijk. Onze designers en edelsmeden maken graag voor u het perfecte sieraad.
De gravure wordt in ons atelier volgens de beste en nieuwste methodes in jou ring gezet. Names4ever beschikt over een modern atelier dat voorop loopt in techniek en kwaliteit. Gravures worden altijd door een edelsmid met de hand gezet. Want handwerk staat garant voor klasse, duurzaamheid en kwaliteit.

Snelle levering en goede service

Na jouw bestelling worden de gekozen vriendschapsringen of relatieringen allereerst op de juiste maat gemaakt. Al onze ringen zijn massief en van 1e gehalte Sterling zilver gemaakt. Echte juwelierskwaliteit dus. Vervolgens gaan we de ringen voorzien van de juiste tekst gravure. Na dit proces worden de ringen mooi gepolijst en in een leuke verpakking gedaan. Onze levertijd is tussen de 3 – 6 werkdagen en er zijn geen verzendkosten.

Names4ever is gespecialiseerd in gepersonaliseerde sieraden en hiermee marktleider in Europa. Door onze jarenlange ervaring zijn wij experts op het gebied van sieraden en gravures. Wij staan garant voor prachtige sieraden, hoge kwaliteit, een snelle levering en goede service.

Ben je meer geïnteresseerd in gouden sieraden om je vriendschap te laten zien? Kijk dan eens bij onze vriendschapskettingen. We hebben vriendschapskettingen in goud, maar uiteraard ook gewoon in zilver.

Wanneer je vragen hebt kun je altijd even bellen met onze klantenservice. Wij helpen je graag!