slavenarmbanden

Gepersonaliseerde slavenarmbanden met naam

Wil je iemand verrassen met een slavenarmband? Bij ons heb je de mogelijkheid om je slavenarmband te personaliseren met een tekst of datum. Je kan er ook voor kiezen je armband te laten graveren met een mooie slogan zoals: “voor altijd in m’n hart”. Je bent hier helemaal vrij in. Je kan elke naam, datum of symbool op het armband laten graveren. Hierdoor krijg je een uniek armband die een mooie emotionele waarde voor je heeft.

Zilveren en gouden slavenarmbanden

Bij ons kun je terecht voor zilveren en gouden slavenarmbanden. De zilveren slavenarmbanden zien er elegant uit en hebben een prachtige glans. De zilveren slavenarmbanden met naam uit onze webshop zijn allemaal gemaakt van 925 sterling zilver. Het getal 925 geeft de zuiverheid van het metaal aan. Bij 925 sterling zilver is er een verhouding van 92,5% zilver en 7,5% ander materiaal. Onze armbanden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en dit is ook te voelen en te zien.

De gouden slavenarmbanden met naam worden gemaakt van 14 karaat goud. We hebben voor 14 karaat gekozen omdat deze legering zorgt voor een mooie warme kleur en het goud een perfecte hardheid heeft. Dit houdt in dat onze slavenarmbanden zijn voorzien van 58,5% puur goud en voor de rest andere materialen. Alles over onze goud en zilveren sieraden lees je terug in onze blog.

Slavenarmbanden goud

De gouden slavenarmband is een tijdloos sieraad dat iedere look compleet maakt. Traditioneel gezien wordt dit sieraad uit één stuk gemaakt, maar er zijn ook gouden slavenarmbanden die zijn voorzien van een klein scharnier. Je kan het slavenarmband laten graveren hoe jij dat wilt. Door gouden slavenarmbanden te personaliseren krijg jij een uniek sieraad dat je iedere dag kunt dragen, doordat deze armbanden waanzinnig veelzijdig zijn.

Prachtige gepersonaliseerde gouden slavenarmbanden

Bij Names4ever heb je de keuze uit de mooiste gouden slavenarmbanden, die je eenvoudig naar wens personaliseert. Laat de gouden armband bijvoorbeeld graveren met jouw naam, een speciale datum, vingerafdruk of een romantisch hartje met jouw initialen of die van je geliefde. Hou jij van een modern handschrift of liever sierletters? Wat jij ook mooi vindt, wij regelen het voor je. Zo krijg jij een prachtige persoonlijke slavenarmband van goud.

Zilveren slavenarmbanden

Zilveren slavenarmbanden zijn een populair en tijdloos sieraad. Je draagt onze prachtige slavenarmbanden van zilver natuurlijk iedere dag. Dit materiaal staat mooi bij iedere outfit en vanwege het eenvoudige maar stijlvolle ontwerp is de slavenarmband goed te combineren met andere zilveren sieraden.

Slavenarmbanden van zilver; gepersonaliseerd hoe jij dat wilt

De slavenarmbanden van zilver zijn gemaakt van 925 Sterling zilver. Dit zorgt ervoor dat de zilveren slavenarmbanden hard en duurzaam zijn. De hardheid van 925 Sterling zilver zorgt er onder meer voor dat je de slavenarmband kunt laten graveren met een persoonlijke boodschap. De sterling zilveren slavenarmbanden zijn voorzien van een waarborg stempel met het cijfer 925. Voor slavenarmbanden van zilver van de hoogste kwaliteit zit je zeker goed bij Names4ever.

Of je nu op zoek bent naar een prachtig gepersonaliseerd sieraad voor jezelf of een ander, bij Names4ever ben je aan het juiste adres. Neem direct een kijkje bij al onze zilveren armbanden.

Al onze zilveren slavenarmbanden zijn te personaliseren en veel gravures zijn mogelijk. Je kan heel makkelijk in de bestelling opschrijven wat je gegraveerd wilt hebben.

Zilveren slavenarmband voor dames

Ben jij op zoek naar een mooi zilveren dames slavenarmband? Wij hebben een uitgebreid assortiment met zilveren dames slavenarmbanden. Of je een van de slavenarmbanden van zilver nu wilt laten graveren met een speciale datum zodat je deze cadeau kunt doen aan je vriendin of van een naam of persoonlijke boodschap: het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Je ontvangt jouw slavenarmbanden van zilver in een schitterende geschenkdoos, zodat je deze direct cadeau kunt doen. Of er valt zo een feestelijk pakketje voor jezelf op de mat! Met een van de gepersonaliseerde slavenarmbanden van zilver vier jij de belangrijkste levensmomenten en heb je een tastbare herinnering aan de meest bijzondere data of personen. Bij Names4ever worden alle zilveren slavenarmbanden op maat gemaakt. Deze kan je helemaal naar eigen smaak laten ontwerpen en graveren.

Bangle of slavenarmbanden?

Veel mensen vragen zich af wat het verschil is tussen een bangle en een slavenarmband. Deze twee begrippen worden gebruikt voor hetzelfde soort armband. Het punt is dat een bangle en slavenarmband identiek zijn, alleen de benaming is anders. Bij ons vind je bangles met verschillende buisvormen. Denk dan aan vlakke buizen, ronde buizen en ovale buizen. In onze webshop worden bij alle producten de precieze specificaties aangegeven.

Slavenarmband betekenis?

Slavenarmbanden hebben een lange geschiedenis. Je bent ongetwijfeld bewust van het feit dat slavernij honderden jaren geleden algemeen geaccepteerd was. De slaven moesten herkenbaar zijn en om die reden werden ze verplicht om slavenarmbanden te dragen. Tegenwoordig worden slavenarmbanden gedragen als sieraad. De slavenarmbanden worden ook gedragen door mensen die bijgelovig zijn. Veel mensen dragen de slavenarmbanden, omdat ze bescherming zouden bieden tegen kwade geesten. Daarnaast zorgen de slavenarmbanden ook voor geluk, voorspoed en algehele tevredenheid.

In onze huidige Westerse wereld worden ze vooral gedragen om de esthetiek. Slavenarmbanden verfraaien je lichaam en veel mensen vinden het een mooi sieraad om te dragen.

Slavenarmband van Names4ever

Het voordeel van de slavenarmbanden met naam van Names4ever is de personalisatie dat ze je ze snel in huis hebt. Heb je dus binnenkort een verjaardag en zoek je daarom slavenarmbanden met naam? Dan gaan wij als de bestelling bij ons binnen is snel voor je aan de slag. Meestal kunnen de slavenarmbanden binnen drie dagen geproduceerd worden. Zijn de slavenarmbanden geproduceerd? Dan worden ze vervolgens zo snel mogelijk naar het juiste adres verzonden. Doorgaans heb je de slavenarmbanden binnen 5 – 6 werkdagen in huis. Onze klantenservice staat voor je klaar.