Armbanden met vingerafdruk

Omdat de vingerafdruk van elke persoon uniek is, is een armband met vingerafdruk een prachtig persoonlijk sieraad. Zo draag je jouw geliefde overal met je mee en is hij of zij altijd dicht bij je. Denk bijvoorbeeld aan een armband met vingerafdruk van je partner, kindje of opa/oma – het kan allemaal! Op deze manier is een armband met vingerafdruk een perfect cadeau voor verschillende momenten. Voor bijvoorbeeld een jubileum, trouwerij of verjaardag, maar ook als een prachtig sieraad om een overleden geliefde te herdenken. En doordat onze armbanden met vingerafdruk in verschillende vormen verkrijgbaar zijn, van hartje tot ovaal, is er altijd wel eentje bij die bij jou past.

Een armband met vingerafdruk van zilver of goud

Bij Names4ever vind je armbanden met vingerafdruk van de beste kwaliteit. Zo maken we voor al onze zilveren sieraden gebruik van het hoogste gehalte zilver: 925 Sterling. Dit materiaal bestaat voor 92,5% uit zilver, aangevuld met koper om het zilver sterker te maken. Puur zilver is namelijk te zacht om te bewerken. Zo zorgen we ervoor dat jouw zilveren armband met vingerafdruk lang mooi blijft en lang meegaat. Want voor zo’n persoonlijk sieraad is dat natuurlijk erg belangrijk.
En ook voor al onze gouden sieraden maken we gebruik van het beste materiaal: 14-karaat goud. Zo zorgen we ervoor dat jouw armband met vingerafdruk van écht goud gemaakt is en net als het zilver lang mooi blijft.

Hoe bestel ik een vingerafdruk armband?

Bij Names4ever kun je jouw vingerafdruk armband makkelijk en snel bestellen.
1. Maak eerst een geschikte vingerafdruk. De lijnen van de vingerafdruk moeten duidelijk zichtbaar zijn. Weet je niet zeker hoe je een goede vingerafdruk moet maken? Lees dan eens onze blog: Vingerafdruk maken.
2. Kies je favoriete armband en upload hierbij jouw vingerafdruk. Kies vervolgens de juiste armbandlengte uit. Je kunt kiezen uit een lengte van 16 cm, 18 cm of 21 cm. De armbanden zijn door de open schakels in lengte verstelbaar.
3. Vul je gegevens in en kies je gewenste betaal- en verzendmethode. Na de betaling ontvang je van ons een bestelbevestiging met ordernummer. Houd je mail daarna goed in de gaten! Je zult binnen 1 dag een voorbeeld ontvangen van je vingerafdruk armband. Na goedkeuring van dit voorbeeld zetten we jouw armband officieel in productie.
4. Je ontvangt jouw vingerafdruk armband binnen 5 werkdagen, geleverd in een mooi sieradendoosje.
Nog vragen? Neem een kijkje bij onze FAQ of neem contact op met onze klantenservice. Ook voor speciale verzoeken kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Meer vingerafdruk sieraden bij Names4ever

Naast armbanden met vingerafdruk hebben wij ook veel andere vingerafdruk sieraden in onze webshop. Zo hebben we onder andere vingerafdruk hangers met of zonder ketting, maar ook een ring met vingerafdruk is mogelijk. Zo kun je altijd een mooi vingerafdruk sieraad vinden dat bij jou past. Naast vingerafdruk sieraden hebben we bovendien ook veel andere sieraden om je geliefde bij je te dragen. Denk bijvoorbeeld een aan mooi foto sieraad, zoals onze foto armbanden. Bij Names4ever kun je het vinden!