dieren hangers zilver
Gepersonaliseerde Dierensieraden

Gepersonaliseerde Dierensieraden

Leuk dat je er bent bij onze dierensieraden! Bij Names4ever vinden we het geweldig om jouw speciale connectie met je trouwe vriend te eren met onze fantastische collectie gepersonaliseerde dierensieraden. Of je nu een jonge pup, een eigenwijze kat, of een ander geliefd huisdier hebt, met onze gepersonaliseerde sieraden kun je echt laten zien hoe lief je ze hebt.

Sieraad met haar huisdier

Verken gerust onze geweldige verzameling sieraden met jouw en haar huisdier! We hebben een breed scala aan coole honden- en kattenhangers in zowel zilver als goud. Het beste deel? We hebben hangers voor alle rassen, zodat je op een unieke manier je liefde voor je trouwe metgezel kunt tonen met een sieraad met haar huisdier. En hier komt het leukste gedeelte: je kunt ze personaliseren met de naam of speciale datum van je huisdier. Hoe tof is dat? Als kers op de taart bieden we zelfs de optie om iets aan de achterkant te graveren. Deze geweldige sieraden zijn dé manier om je liefde voor je huisdier te uiten en altijd dicht bij je te dragen.

Assieraad hond

Bij Names4ever bieden we een uitgebreide selectie assieraden, waaronder assieraden voor dierenliefhebbers. Het is belangrijk op te merken dat onze assieraden niet specifiek de vorm van een hond of dier hebben. Wat we ook kunnen doen, is de naam of pootafdruk van je kleine vriend op de hanger graveren. In plaats daarvan hebben we diverse soorten assieraden beschikbaar waarin een kleine hoeveelheid as kan worden bewaard. Of je nu kiest voor een zilveren of gouden hanger, elk assieraad (hond) wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Met deze assieraden kun je altijd de gedachte aan je geliefde huisdier dichtbij je houden. Ontdek onze collectie assieraden en vind het perfecte assieraad (hond) om je trouwe metgezel bij je te dragen.

Heb je nog vragen?

Bij Names4ever begrijpen we dat je wellicht vragen hebt over onze sieraden en services. Daarom hebben we een lijst met veelgestelde vragen (FAQ) opgesteld om je te helpen. Onze sieraden worden geleverd met een garantie van 6 maanden. Als je echter specifieke verzoeken hebt of meer informatie nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Je kunt ons van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereiken op 078 - 61 86 171. Voor schriftelijke vragen kun je ons e-mailen op info@names4ever.nl. We streven ernaar om je de best mogelijke ondersteuning te bieden en al je vragen te beantwoorden.