Armbanden met hartje

Een armband met hartje versiert jouw pols op een hele mooie manier. Een hartjes-armband zou eigenlijk in de sieraden-collectie van elke vrouw moeten voorkomen. Het hart is hét symbool van de liefde en daarom zeer geliefd onder vrouwen. Populair rondom Valentijnsdag, maar eigenlijk is het Valentijn het hele jaar door. Immers, de liefde is er altijd.

Naast onze armbanden met hartje hebben wij natuurlijk ook hartjes-kettingen. Zodoende hebben wij een breed assortiment aan hartjes-sieraden.

Hartjes-armbanden: de geschiedenis

Als symbool van duurzame liefde en romantiek, werden hartvormige sieraden voor het eerst gemaakt aan het einde van de Middeleeuwen. Gedurende de 15e en 16e eeuw groeiden zij in populariteit en werden steeds vaker gebruikt in sieraden. Eerst waren het voornamelijk kettingen die gemaakt werden. Later kwamen ook de armbanden met hartje erbij als ook ringen en oorbellen.

De vorm van het hartje is in de loop der tijd flink veranderd. De hartvorm die wij nu kennen, bestond toen nog niet. De harten waren destijds meer peervormig. Met de jaren kreeg het hart steeds meer een ovale vorm en kwam het er uit te zien als het huidige hart.

Armbanden met hartje van zeer goede kwaliteit

Ingeval je een armband met hartje bestelt, wil je natuurlijk dat het van goede kwaliteit is en lang meegaat. Al onze hartjes-armbanden zijn gemaakt van 925 Sterling zilver of 14 karaat goud. Beide materialen zijn uiterst geschikt om mooie hartjes-armbanden van te maken. Het zijn duurzame en stevige materialen die er zowel mooi uitzien als bestendig zijn.

Ben je benieuwd naar welke armbanden wij nog meer hebben? Ga dan eens naar onze pagina met armbanden.

Hoe bestel je een armband met hartje?

Indien je een mooie armband gevonden hebt en deze wilt bestellen, kun je dat heel makkelijk en veilig via onze webshop doen. Volg gewoonweg de volgende stappen en jouw armband met hartje valt binnen no-time door jouw brievenbus.

  1. Kies je gewenste armband met hartje
  2. Kies de armbandlengte die je wilt. Je hebt drie keuzemogelijkheden: 16 cm, 18 cm en 21 cm.
  3. Kies de betaalmethode die je fijn vindt. Zodra wij jouw betaling ontvangen hebben, krijg je een bevestiging van je bestelling. Bovendien sturen wij je ook een mail wanneer je armband met hartje verstuurd is.

De levertijd van onze armbanden met hartje is circa vijf werkdagen. Twee à drie dagen voor productie en twee voor de post. Je ontvangt de armband met hartje in een mooi sieradendoosje.

Een armband met hartje als liefdes-sieraad

Zoals al eerder geschreven hebben wij naast de hartjes-armbanden ook andere armbanden en liefdessieraden in het algemeen. Wil je meer lezen over liefdessieraden? Lees dan eens onze blog.