Eerste communie sieraden; sieraden voor en bijzondere dag

Ouders kunnen zich de doop van hun kind vaak nog goed herinneren. Als ouders heb je ervoor gekozen om je kind op te laten groeien in de traditie van de kerk, een belangrijke keuze! Klein als ze waren, weten de kinderen zelf hier vaak niets meer van. Wanneer je kind zijn of haar eerste heilige communie doet heeft het zelfstandig de keuze gemaakt om ook deel uit te maken van de kerk. De eerste heilige communie is daarom een zeer speciale dag, die meestal afgerond wordt met een communiefeest. Vaak wordt al maanden vóór de 1e communie begonnen met de voorbereidingen van deze dag om je kind er op zijn best uit te laten zien. De mooiste kleding, witte jurkjes met kant, handschoenen, linten in het haar of een sluier, de meisjes zien er tijdens de eerste heilige communie vaak uit als prachtige kleine bruidjes. En ook jongens dragen tijdens de communie vaak een 3- of vierdelig pak! Bij alle communie accessoires mogen eerste communie sieraden natuurlijk niet ontbreken! Names4ever heeft dan ook een uitgebreide nieuwe collectie eerste communie sieraden speciaal voor deze dag. Prachtige communie sieraden in goud en zilver, zoals hangers en bedels gegraveerd met de naam en communiedatum van de communicant.

Persoonlijke communie sieraden van hoge kwaliteit

Onze communiesieraden worden speciaal op bestelling vervaardigd. De zilveren communie sieraden worden gemaakt van hoogwaardig 925 sterling zilver, onze gouden communie sieraden worden gemaakt van echt 14 karaat goud.

Ruim aanbod communie sieraden voor meisjes en jongens

D e collectie communie sieraden van Names4ever is zeer uitgebreid. Denk aan zilveren en gouden communie hangers met een kruisje, een zilveren of gouden duif met naam en datum, engeltjes, een lief hartje met geschreven naam. De collectie communie juwelen is niet alleen voor meisjes! Ook voor de jongens zitten er diverse stoere hangers in het assortiment. Zoals graveerplaatjes en dog tags met zijn naam of een zilveren kruisje met gravering. Er is keuze uit klassieke als wel modernere gouden en zilveren 1e communie hangers; denk aan een biddend meisje of jongen, de symbolen voor wijn en brood, maar ook zilveren communie hangers met geboortesteen of zirkonia.

Communie cadeau voor je kind, kleinkind of petekind

Maak de dag van de eerste communie helemaal perfect door je kind, kleinkind of petekind een mooie gepersonaliseerde hanger of bedel van Names4ever cadeau te schenken. Hoe bijzonder om zo’n persoonlijke communie hanger met eigen naam te dragen tijdens de 1e communie. Het maakt deze speciale dag nog meer bijzonder! Ook naderhand zal zo’n gepersonaliseerd communie cadeau met liefde gedragen worden. Een tastbare herinnering in goud of zilver aan de eerste communie.

Communie gedenksieraden zilver met geboortesteen

Een mooi alternatief voor de wat klassiekere hangertjes zijn de zilveren communie gedenksieraden met geboortesteen of zirkonia. Een zilveren gedenksieraad wat de communicant altijd zal doen denken aan haar eerste heilige communie.

Communie kettingen en armbanden

Wanneer je een van onze mooie communie sieraden cadeau geeft wil je dit misschien compleet als set doen. Onder onze bijpassende sieraden kunt u los een mooie zilveren of gouden ketting aanschaffen. Voor losse armbanden bent u bij ons ook het juiste adres.