SELECTEER EEN CATEGORIE:

De mooiste kettingen voor tal van momenten kopen

Een ketting is zonder twijfel één van de meest gewilde sierraden om te dragen. En dat is ook niet zo gek, want door een ketting te dragen zorg je meteen voor een erg persoonlijke touch aan je outfit. Het is dus de hoogste tijd om een sierraad uit te zoeken waar je een leven lang plezier aan beleeft. Om er zeker van te zijn dat je de ketting een leven lang kunt dragen, is het een goed idee om te kiezen voor één van onze 14 karaat gouden kettingen of 925 Sterling zilveren kettingen. Beide materialen verkleuren niet, hebben een tijdloos karakter en ogen ook nog eens enorm stijlvol.

Je hebt de keuze uit verschillende soorten kettingen

Weet je op dit moment al meteen wat voor soort ketting je graag draagt? Of wat voor soort ketting je graag binnenkort een keer cadeau geeft aan een dierbaar persoon in je leven? Om het je makkelijk te maken, hebben we ons riante en complete assortiment verdeeld onder verschillende categorieën. Je hebt daardoor de keuze uit een prachtige collectie:

  • Vriendschapskettingen
  • Infinity kettingen
  • Geboortesteen kettingen
  • Hartjes kettingen
  • Levensboom kettingen

De kettingen zijn per categorie in verschillende soorten designs te verkrijgen. Hierdoor heb je dus ook de keuze uit modellen in diverse prijscategorieën. Erg fijn als je een bepaald budget in gedachten hebt waar je maar al te graag rekening mee wilt houden.

Op zoek naar een échte modeaccessoire? Kies voor prachtige letter kettingen

Modellen zoals hartjes kettingen en levensboom kettingen zijn erg leuk om te dragen als modeaccessoire. Maar ben je op zoek naar een échte modeaccessoire? Kies in dat geval voor prachtige letter kettingen. Deze modellen herken je meteen aan het minimalistische design en zijn ook nog eens erg goed te combineren met andere soorten kettingen. Leuk om voor jezelf te kopen, maar misschien nóg leuker om cadeau te geven aan een vriendin, collega of aan je partner.

Combineer de letter kettingen bijvoorbeeld met sterrenbeeld kettingen

Als je voorkeur op dit moment gaat naar het dragen van een letter ketting, dan gaat je hart vast en zeker sneller kloppen van een gepersonaliseerd sierraad. Zoek je daarom ook meteen naar een extra kettinkje, zodat je beide modellen als een leuke set kunt dragen? Overweeg dan zeker om een ketting met jouw eigen sterrenbeeld te dragen. Een ketting met sterrenbeeld is, al je dit wenst, naar wens te personaliseren met een naam en/of datum. Ook is het bedeltje in zowel het goud als zilver te verkrijgen. Tip! Omdat het design van een sterrenbeeld ketting over het algemeen wat groter is, is het aan te raden om de letter ketting kort te dragen. Onder de letter ketting draag je vervolgens de sterrenbeeld ketting. Dit zorgt voor een perfect totaalplaatje en het lijkt alsof de set altijd al bij elkaar heeft moeten zijn!

Hulp nodig bij het uitzoeken? We staan voor je klaar

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is er een gigantisch aanbod op het gebied van het design van de ketting. Koop je bijvoorbeeld graag één van de vriendschapskettingen voor jou en je beste vriendin, één van de infinity kettingen voor jezelf of geboortesteen kettingen voor je kind, kleinkind, neefje of nichtje? En kun je hier hulp voor gebruiken? Neem dan gerust eens een keer contact met ons op. We vertellen je graag alles over het complete assortiment en de mogelijkheden op het gebied van het personaliseren van een sierraad. Dankzij onze brede productkennis en ruime ervaringen, weten we als geen ander wat de opties op het gebied van het design zijn.