gedenksieraden

Gedenksieraden

Gedenksieraden ter herinnering van een dierbare

Gedenksieraden zijn een stille en persoonlijke herinnering aan een dierbare. Gevat in bijvoorbeeld een medaillon, assieraad, vingerafdruk sieraad of ketting met foto. Het kernwoord bij gedenksieraden is persoonlijk. Names4ever is gespecialiseerd in het personaliseren van sieraden. Zo kunnen wij een sieraad graveren met bijvoorbeeld een naam, datum, persoonlijke tekst, vingerafdruk of zelfs een foto. Op deze manier krijg je een erg uniek herinneringssieraad.

Ruime collectie zilveren en gouden gedenksieraden

Onze gedenksieraden zijn beschikbaar in 925 Sterling zilver en 14 karaat goud. Dit zijn bij uitstek de beste materialen om een gedenksieraad mee te vervaardigen. Waardevol, stevig en mooi. Bij Names4ever hebben we een ruime collectie van rouwsieraden voor heren en dames.

Zo kun je onder andere kiezen uit:

 1. Assieraden
 2. Medaillons
 3. Fotosieraden
 4. Vingerafdruksieraden
 5. Assieraden

  Herinneringssieraden winnen de laatste jaren aan populariteit. Eén van de bekendste soort gedenksieraden is het assieraad. Deze sieraden kun je vullen met een kleine hoeveelheid as. Zo kun je een overleden dierbare letterlijk en figuurlijk voor altijd met je meedragen. Zo’n sieraad gevuld met as wordt gezien als een tastbaar en persoonlijk aandenken aan de overledene. Zeker ook, omdat velen de aanwezigheid van een urn vaak als afstandelijk ervaren. De herdenkingssieraden komen tegemoet aan de symboliek en emotionele behoefte. De assieraden, zoals de ashangers, zijn geliefde sieraden om een dierbare te gedenken. Het dragen van ashangers geeft troost en is een waardevolle herinnering.

  Onze gedenksieraden met as zijn in verschillende vormen en maten beschikbaar, zodat je er zeker van kunt zijn dat er iets voor jou tussen zit in onze collectie. Door te kiezen voor een ashanger is het mogelijk je dierbare altijd nabij te hebben. Want, de ashangers heeft een kleine holte waarin je wat as van de overleden dierbare doet. Ook kun je de ashanger vullen met wat aarde uit het graf waarin de dierbare is begraven. Onze ashangers hebben een eenvoudige schroefsluiting waarmee je de hanger gemakkelijk kunt openen en sluiten.

  Medaillons

  Onze gedenkmedaillons zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en van uitstekende kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit ronde, ovale en hartvormige medaillons. Indien je wilt, hebben wij ook bijpassende kettingen voor deze gedenksieraden in diverse lengtematen en met fijne of grove schakels. Dit alles, om je waardevolle medaillon compleet af te maken. Zodoende wordt het medaillon met as of foto een bijzonder kleinood om altijd bij je te dragen.

  De medaillons zijn gemaakt van hoogwaardig 925 Sterling zilver. De foto is verwerkt aan de binnenzijde van de medaillon. Wanneer je het medaillon opent, kun je de foto zien. Verder kun je de medaillons afwerken met bijvoorbeeld een gravure of geboortesteen.

  Vingerafdruksieraden

  Een modernere vorm van herinneringssieraden is het vingerafdruksieraad. De vingerafdruk van een overledene wordt dan in het sieraad gegraveerd. Iedere persoon heeft een unieke vingerafdruk, wat deze afdruk speciaal maakt voor de nabestaanden.

  Een gedenksieraad met een vingerafdruk kun je overal en op ieder moment met je meedragen, waardoor je een uniek stukje van een dierbare voor altijd bij je hebt. Bij Names4ever hebben we diverse vingerafdruksieraden en kun je bijvoorbeeld ook een naam en datum naast de vingerafdruk laten graveren.

  Fotosieraden

  Fotosieraden zijn zeer indrukwekkende gedenksieraden. Gewoon om het feit dat je dan voor altijd een foto van iemand bij je kunt dragen die nooit kan vervagen. Zo zal je nooit de details van iemands gezicht kunnen vergeten en blijft diegene altijd helder in je herinnering.

  Bij Names4ever kun je kiezen uit verschillende fotohangers en -bedels in 925 Sterling zilver en 14 karaat goud. De gravering van onze foto kettingen maken we met een speciale techniek donker, zodat je de ketting met foto altijd en overal duidelijk kunt zien en je hem niet speciaal in het licht hoeft te houden.

  Sieraden met een eigen tekst

  Een ander mooi en betekenisvol herdenkingssieraad is een sieraad met eigen tekst. Zo kun je bijvoorbeeld een hanger laten graveren met een woord of stukje tekst dat veel voor jou betekent en een herinnering voor jou is aan een overleden dierbare.

  Heb je bijvoorbeeld een woord of klein stukje tekst geschreven door een overleden dierbare? Of heb je een woord of stukje tekst dat jou laat herinneren aan diegene? Laat dit dan graveren op één van onze gedenksieraden. Een dergelijk herinneringssieraad heeft een hoge emotionele waarde en is zeer kostbaar voor jou en je familie.

  Bijpassende halskettingen voor herinneringssieraden

  Standaard verkopen wij de herinneringssieraden exclusief matchende colliers. Maar, wens je een halsketting voor bij een assieraad, medaillon of ketting met foto? Kijk dan even in onze online vitrines. Wij verkopen zilveren en gouden colliers die perfect passen bij de diverse gedenksieraden.

  Je hebt zowel de keuze uit allerlei lengtematen als uit fijne en grove schakeringen. Bij elke hanger kun je een passende ketting kiezen. Zo creëer je in een handomdraai een bijzondere en persoonlijke herinnering aan je dierbare.

  Gedenksieraden van de hoogste kwaliteit

  Dat je een hoge kwaliteit wenst als je op zoek gaat naar gedenksieraden, spreekt voor zich. Of het nu ashangers, medaillons of andere herinneringssieraden betreft. Als online juwelier begrijpen wij dat. Wij verkopen daarom alleen gedenksieraden gemaakt van 925 Sterling zilver en 14 karaat goud. Dus zoek je gouden of zilveren medaillons, ashangers of fotohangers van juwelierskwaliteit? Dan hoef je niet meer naar de reguliere juwelier. In plaats daarvan bekijk en bestel je de gedenksieraden eenvoudig vanuit je huis.