SELECTEER EEN CATEGORIE:

Zilveren en gouden hangers

Laat met een zilveren of gouden hanger zien wie je bent of wat iemand voor je betekent! Daarvoor zijn de hangers van Names4ever speciaal ontwikkeld. De zilveren of gouden hangers vertellen jouw boodschap. In de hanger zetten wij ook nog eens de door jou gekozen naam.  Voor iedere situatie hebben wij een zilveren of gouden hanger. Wordt je dochter, vriendin of zus bijvoorbeeld binnenkort 16? Dan hebben wij de perfecte hanger cadeau! De ‘sweet 16’ hanger met jouw of haar naam is meer dan zomaar een cadeautje; het is een mooi, persoonlijk gebaar. Ook voor supersterren, engeltjes, duiveltjes, ‘zonnetjes in huis’ en liefdes hebben we toepasselijke hangers! Wil je echt wat liefdevols graveren? Laat dan een hartjes hanger graveren en verras je vriendin ermee!

Zirkonia Hanger

Heeft u onze hangers met zirkonia al gezien? Een echte blikvanger! De hanger ‘hart’ met zirkonia is bijzonder geschikt om twee namen te dragen, bijvoorbeeld de namen van uw kinderen, uw twee kleinkinderen, uw zussen, uw twee beste vriendinnen of natuurlijk de namen van u en uw geliefde.

Zilveren of gouden hanger graveren?

Nog een bijzondere hanger is het graveerplaatje. Wij hebben het graveerplaatje in een modern jasje gestoken. Een naam komt niet één keer terug op het plaatje, maar verschillende keren. Dit veroorzaakt een bijzonder mooi effect. Door deze techniek maken we van jouw naam een unieke hanger! Alle hangers van Names4ever zijn een lust voor het oog! Vertel ons welke naam er op de zilveren of gouden hanger moet schitteren en wij gaan voor je aan de slag. Dit kan jouw naam zijn of die van bijvoorbeeld je geliefde, vriend(in), dochter, zus, zoon of broer. Alles kan!

Hangers met korte levertijd

Binnen vier werkdagen verlaat je hanger ons atelier. Afhankelijk van PostNL ontvang je de hanger dan één of twee dagen later. Bij Names4ever betaal je géén verzendkosten!

Onze hangers zijn van superkwaliteit

Voor een bijzonder lage prijs leveren wij een zilveren of gouden hanger van prima kwaliteit. Al onze hangers zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden! Kijk snel verder en bestel uw hanger vandaag nog! Kijk ook eens bij onze kettingen met hartjes. De laatste tijd zijn deze erg populair bij onze klanten.  Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in persoonlijke sieraden!