SELECTEER EEN CATEGORIE:

Cadeau voor Oma

Voor de liefste Oma

Oma jarig? Of is je oma gewoon de liefste oma van de wereld? Geef je oma iets dat echt speciaal voor haar is. Laat ons één van onze sieraden voor jou graveren om een uniek sieraad te creëren dat jouw oma voor altijd zal koesteren. De band tussen grootouders en hun kleinkinderen is iets speciaals en voor altijd. Laat dit symbolisch zien met één van onze prachtige sieraden die te vinden zijn op deze pagina.

Wat maakt oma's nu zo fijn en speciaal?

Onze grootouders hebben al zoveel meegemaakt in hun leven en hebben zoveel te vertellen, waardoor het altijd fijn is om naar hun verhalen te luisteren. Uren zou je naar ze kunnen luisteren. Je oma leert je een lekkere oma-cake te bakken en hoe je een kapot T-shirt naait. Oma's maak je het meest blij met een persoonlijk cadeau dat je met zorg en aandacht hebt uitgekozen. Daarom zijn de sieraden van Names4ever zo geschikt als cadeau!

Assortiment

Oma's houden van persoonlijke cadeaus met betekenis. Onze fotokettingen waar een foto in gegraveerd kan worden, zal jouw oma heel blij en misschien zelfs een beetje emotioneel maken. Ook hebben we hangers waar een vingerafdruk in gegraveerd kan worden. Heb je een eigen stukje tekst dat veel voor jou en je oma betekent? Kies dan één van onze hangers waar je je eigen tekst in kunt laten graveren. Of misschien is het wel een idee om een familie-stamboom-hanger te kiezen waar de namen van de gehele familie in kunnen? Op die manier draagt je oma alle mensen die ze lief heeft bij zich.

Kostbaar en memorabel

Sieraden die gepersonaliseerd kunnen worden, zijn iets bijzonders. Je oma zal zich vereerd voelen een fotoketting, familie-stamboom of ketting met een betekenisvolle tekst te ontvangen. De sieraden zijn gemaakt van 925 Sterling zilver of 14 karaat goud en worden in ons eigen atelier gemaakt. Dit waarborgt de kwaliteit en uniekheid.

Vanaf het moment dat je bestelt, duurt het 3 tot 5 werkdagen totdat jij je bestelling in huis hebt. Bestel vandaag nog!