SELECTEER EEN CATEGORIE:
Clubhangers

CLUB HANGER ZILVER

Heeft uw club wel eens gedacht aan een eigen club hanger? Wij realiseren dat moeiteloos voor u!

Hoe werkt het

Van het logo van uw club maken wij een unieke zilveren of gouden club hanger. U kunt dan voor leden en supporters van uw club een eigen club hanger bestellen! Ook voor vrijwilligers, jubilerende leden, bestuursleden, ereleden en bij kampioenschappen kunt u de club hangers bestellen. Zonder verzendkosten bezorgen wij de club hangers door het door u opgegeven adres. U kunt erop rekenen dat de club hangers flink bijdragen aan het clubgevoel!


Kosten van de club hanger

De zilveren club hanger kunnen wij in een standaard maat tot ca. 20 x 24mm voor € 54,95 maken. Informeer naar de prijs bij grotere oplages. De prijs van een gouden club hanger is afhankelijk van het goudgewicht, maar ligt een stuk hoger dan de prijs van een zilveren club hanger. U hoeft slechts uw logo aan te leveren in een vector bestand of kwalitatief goede jpeg bestand. Wij verwerken het logo tot een mooie clubhanger. Onze ervaring zetten we graag ook voor uw club in.

Referenties

In opdracht maken wij onder andere de gouden en zilveren club hangers voor Feyenoord en Ajax, maar ook voor het Belgische Club Brugge. Wij zijn Nederlands marktleider op het gebied van gouden en zilveren naam sieraden. De sieraden maken wij zelf in ons ultra moderne atelier. Wij leveren aan particulieren, maar ook aan juweliers, warenhuizen en drogisterijketens. Uw club kan nu ook profiteren van onze ervaring en mogelijkheden. Wij dragen graag bij aan het club gevoel door ook uw club van een hanger te voorzien!

Idee voor uw bedrijf?

Uw logo verzilverd in een hanger of speld? Op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Uw (jubilerende) medewerkers in het zonnetje zetten? Wij helpen u graag aan een bedrijfshanger of bedrijfsspeld!
Lees er meer over onder het kopje zakelijk. Klik hier.

Meer informatie:

Meer weten? Stuur ons een e-mail: info@names4ever.nl