Hoge kwaliteit zilveren Infinity sieraden

Zilveren Infinity sieraden zijn enorm populair. Infinite betekent oneindig in het Engels. Het Infinity symbool is wereldwijd bekend en staat voor oneindig. Oneindige liefde, vriendschap, gezondheid, leven en nagedachtenis. Daarnaast staat dit oneindigheid teken symbool voor constante vernieuwing, harmonie, evenwicht en verbondenheid. De zilveren sieraden voorzien van het oneindigheid symbool spreken dan ook veel mensen aan.

Bekijk onze oneindig mooie collectie Infinity sieraden, waaronder de zilveren naamketting en zilveren hangers voorzien van naamgravering in de webwinkel. Alle zilveren sieraden zijn van hoge kwaliteit. Zo weet je zeker dat je een sieraad draagt waarvan je oneindig lang plezier hebt. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en bestel het sieraad dat je aanspreekt. De infinity sieraden zijn ook als gouden infinity sieraden beschikbaar!

Infinity sieraden in oneindig veel uitvoeringen

De Infinity sieraden in ons assortiment zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan de Infinity hanger voorzien van een naamgravering, de infinity shambala armband en de mooie naamketting die in vele varianten verkrijgbaar is. Ook erg mooi is het oneindig symbool als verticale hanger. Natuurlijk kan ook deze hanger voorzien worden van een naamgravering. Daarnaast is de hanger verkrijgbaar met gegraveerde krullen in het oneindig symbool. Onderaan de hanger hangt een klein zilveren hangertje met initiaal. Deze hanger is niet alleen erg leuk om zelf te dragen, de hanger is ook heel geschikt als cadeau.

De zilveren naamketting en sieraden met naamgravering

De naamketting is een sieraad dat ontzettend populair is en veel gedragen wordt. Meiden en vrouwen van alle leeftijden dragen de ketting met naam, vaak voorzien van hun eigen naam, maar soms ook met de naam van hun partner of kind. Gaat je voorkeur uit naar een opvallende zilveren infinity naamketting of kies je liever voor de subtiele naamketting? De mogelijkheden zijn oneindig. De naamketting is onder andere verkrijgbaar in sierlijke schrijfletters. Onder de naam staat het Infinity symbool als krul. Andere mogelijkheden zijn dat het symbool deels wordt gevormd door de gehele geschreven naam of dat een gedeelte van het symbool wordt gevormd door initialen of letters. Ook erg mooi is de naamketting als hanger waarbij 2 initialen verwerkt worden in de open ruimtes in het oneindig symbool. Je kunt bij deze naamketting kiezen uit de variant met of zonder zirkonia.

Houd je van subtielere persoonlijke sieraden, denk dan eens aan de hanger voorzien van een naamgravering. De naamgravering is minstens net zo mooi als de naamketting. Er kunnen maximaal twee namen verwerkt worden in de hanger met naamgravering. Bovendien is ook deze hanger met of zonder zirkonia verkrijgbaar. Verras je geliefde of een ander speciaal persoon in je leven met zo’n mooie hanger met naamgravering. Of geef je dochter haar eigen hanger met naamgravering, zodat ook zij kan stralen met deze mooie Infinity sieraden met naamgravering. Kijk ook eens naar onze andere sieraden. Wij hebben bijvoorbeeld hele mooie zilveren hart hangers die je look helemaal compleet kunnen maken.

Zilveren Infinity armband

De zilveren Infinity armband is een bijzonder sieraad waarbij knooptechnieken gecombineerd worden met kralen van glas of kunststof. De Infinity armband is in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Ze zijn er in vele kleuren zodat er altijd een Infinity shambala armband is die aan je wensen voldoet. Bovendien is deze armband ook verkrijgbaar met naamgravering. Leuk als je de armband cadeau geeft aan die speciale persoon. Bekijk ons complete aanbod zilveren Infinity sieraden en laat je inspireren. Er zijn oneindig veel mogelijkheden.

Lage prijs voor zilveren infinity sieraden met juwelierskwaliteit

Ieder infinity sieraad dat wij speciaal voor jou maken is van echt zilver. Ook wel Sterling zilver of 925 zilver genoemd. Deze kwaliteit zilver wordt door alle juweliers in het hele land gebruikt. Dus ook deze speciale zilveren infinity sieraden zijn juwelierwaardig, maar geprijsd voor de kleine portemonnaie! Een waardevol cadeau met een kleine prijskaartje. Wanneer jij je zilveren infinity sieraad hebt gekozen en de naam hebt ingevuld gaan wij aan de slag! Ons atelier zal ervoor zorgen dat je infinity sieraad van zilver binnen 4 werkdagen klaar is. Het sieraad met naam wordt met uiterste zorg gemaakt en we hebben aandacht voor elk detail. Door onze jarenlange ervaring van het maken van zilveren sieraden en de kennis van het edelmetaal zilver leveren wij top kwaliteit.Tevens berekenen wij voor je zilveren infinity sieraad geen verzendkosten*. Als je zilveren infinity sieraad klaar is zullen we deze in een mooi geschenkverpakking doen. Zo ontvang je een cadeau of heb je direct een mooi cadeau om te geven! Zoveel voordelen vind je alleen bij ons! Names4ever, specialist in infinity sieraden en andere naamsieraden.
Snelle levertijd
Wanneer het zilveren infinity sieraad klaar is, zal deze door PostNL bezorgd worden. Doorgaans levert de post binnen Nederland 1 tot 2 werkdagen na verzending, in België is dit doorgaans 3-5 werkdagen na verzending.