Gouden zegelringen met gravure

Sinds enige tijd zijn gouden zegelringen een echte trend. En dat is niet gek, want het zijn elegante en mooie sieraden die door de mogelijkheid tot graveren vaak veel emotionele waarde hebben. Onze gouden zegelringen kunnen worden voorzien van een gravure naar keuze. Zo maak je van je ring een echte persoonlijke blikvanger!

Gouden zegelringen - Een populair sieraad voor alle tijden

Een gouden zegelring is tegenwoordig een prachtig sieraad voor zowel heren als dames. In het verleden werden zegelringen van generatie op generatie doorgegeven om de familie in ere te houden. Vroeger was dit iets voor heren, maar tegenwoordig dragen ook veel dames een gouden zegelring om een statement te maken. Natuurlijk zijn er enkele verschillen in zegelringen voor dames. Bij dames wordt vaak gekozen voor een ronde en kleinere vorm, zoals een rondje of een hartvorm. Heren daarentegen kiezen vaker voor een gouden zegelring met een meer hoekige vorm. In beide gevallen maakt een gravure een gouden zegelring helemaal af.

Waarom een gouden zegelring dragen?

Ook nu nog zijn gouden zegelringen erg in trek. Tegenwoordig worden zegelringen vaak als accessoires gedragen en hebben zij iets van hun traditionele waarde verloren. Maar met een gepersonaliseerde zegelring komt de traditie weer tot leven. Met een zelf ontworpen gravure maak je van de trendsetter een emotioneel sieraad met veel waarde. Onze gouden zegelringen zijn gemaakt van 14-karaat goud (585). Eén karaat goud is gelijk aan 1/24e van het gewicht, dat is 4,167%. Bijvoorbeeld, 333 goud heeft een goudgehalte van 333/1000, wat 33% goud betekent en overeenkomt met 8-karaat. Hoe hoger het goudgehalte of het karaatgetal, hoe waardevoller de sieraden natuurlijk zijn. Hamenet getal 585 betekent dat 585 delen van 1000 (dus 100%) van goud zijn gemaakt. De rest van het goud is gevuld met zilver om het goud sterker te maken. Hoe hoger het goudgehalte, hoe zachter het goud wordt. Als je op zoek bent naar de beste kwaliteit in gouden zegelringen dan ben je bij Names4ever op de juiste plaats.

Gouden zegelringen in verschillende vormen

Bij Names4ever vind je gouden zegelringen in verschillende vormen en maten. Het maakt niet uit of je de voorkeur geeft aan meer delicate en afgeronde vormen of iets grover. We hebben een gouden zegelring voor iedereen.

Onze modellen:

 • Ronde zegelring
 • Ovale zegelring
 • Hartvormige zegelring
 • Disc zegelring
 • Gouden zegelringen met gravure

  Natuurlijk is het ook mogelijk om jouw zegelring persoonlijk te laten graveren. Dit kan een zegelring zijn met een initiaal of naam. Deze versies zijn erg populair, vooral om een relatie met een speciaal persoon uit te beelden. Maar ook een mooie herinnering aan een dierbare kan vereeuwigd worden in een gouden zegelring met een vingerafdruk. Dit geeft de zegelring een extra emotionele waarde. Wij maken altijd een voorbeeld van hoe de gouden zegelring eruit zal zien met de gewenste vingerafdruk. Dan heb je meteen een duidelijk beeld van het uiteindelijke sieraad.

  Alle gravures in een overzicht:

 • Initialen
 • Naam
 • Sterrenbeeld
 • Vingerafdruk
 • Familienwapen
 • Bestel een gouden zegelring online bij Names4ever

  Met een gouden zegelring van Names4ever ben je zeker van een sieraad dat lang zal meegaan. Je ontvangt jouw bestelling binnen 7 werkdagen. Als jouw bestelling meer dan 100€ waard is, sturen wij het gratis op. Dus je kan achterover leunen en ontspannen terwijl je bestelt, want wij zullen jouw gouden zegelring met liefde en detail maken. Bij een vingerafdruk ring sturen wij ook altijd een voorbeeld van ter voren. Elke zegelring is uniek en wordt individueel door ons gemaakt.