Zilveren Communie sieraden van hoge kwaliteit

Bij de eerste communie hoort niet alleen speciale communie kleding waardoor de communicanten er op hun best uitzien, maar ook speciale communie sieraden. Wij hebben een grote collectie zilveren communie sieraden voor meisjes, maar ook voor jongens! Zilveren communie kruisjes, zilveren hangers voor de eerste communie maar ook zilveren 1e communie bedels, ook wel communie charms genoemd. Bekijk onze grote collectie zilveren 1e communie sieraden. Onze zilveren communie sieraden zijn vervaardigd van hoge kwaliteit 925 sterling zilver. Daar heeft je kind of petekind zeker weten lang veel plezier aan! Niet alleen op de dag van het communiefeest zelf, maar ook daarna als zilveren herinneringssieraad. Welk zilveren communiesieraad zou jij uitkiezen als communie cadeau? De zilveren communie sieraden zijn ook verkrijgbaar in 14 karaat goud!

Persoonlijk sieraden voor kinderen ter gelegenheid van de eerste communie

De zilveren communie sieraden collectie van Names4ever biedt een ruime keuze in stijlen. We bieden zowel klassieke hangers zoals de zilveren sieraden met een biddend meisje of jongen of het bekende zilveren kruisje, maar ook modernere varianten zoals een hart met kruisje of een harthanger met naam. Ook hebben we twee zilveren communie hangers met daarin een geboortesteen of een gekleurde zirkonia. Wat voor stijl communie hanger zal jou kind of petekind aanspreken? Onze zilveren communie sieraden hebben één ding gemeen, ieder sieraad biedt ruimte voor een persoonlijke gravure. Denk aan de naam en datum van de communicant, of misschien een mooie korte spreuk of wens voor de toekomst! En wil je liever géén gravure in het zilveren communie cadeau? Ook dat kan. Vul simpelweg een spatie in bij het verplichte tekstveld!

Communie sieraden voor jongen

Onze collectie zilveren communie sieraden bevat niet alleen communie hangers voor meisjes, maar ook voor jongens! Denk aan een zilveren kruis met gegraveerde naam of datum of een zilveren graveerplaatje met daarin een persoonlijke gravure en een open gewerkt kruisje. We hebben rechthoekige hangertjes voor jongens, maar ook zilveren ronde communie hangers. Kortom, voor een geschikt communie cadeau voor een jongen ben je bij ons aan het juiste adres! Alle zilveren communie sieraden die leuk zijn om aan een jongen cadeau te geven voor zijn eerste communie kunnen wij ook in 14 karaat goud maken.

Bijpassende kettingen en armbanden voor de zilveren communie cadeaus

De 925 sterling zilveren communie sieraden collectie bevat hangers en bedels. In onze collectie bijpassende sieraden hebben wij diverse zilveren kettingen die mooi passen bij onze communie hangers. Daarnaast hebben wij verschillende zilveren kinderarmbanden waar de communie bedels met karabijnhaken gemakkelijk aan te bevestigen zijn. Een zilveren armband met anker schakel van 16 cm lang, maar bijvoorbeeld ook onze naam armband of infinity armband met zilveren ankerschakel!