Astrologie sterrenbeeld

Astrologie hangers, weer helemaal trendy en eigentijds! De astrologie sterrenbeeld hangers voor jongens en meiden, voor mannen en vrouwen! Op de zilveren astrologie sterrenbeelden hangers weergegeven als tekens van de dierenriem of zodiak (zodiac). Names4ever maakt de mooie zilveren rechthoekige astrologie sterrenbeeld hangers ook nog eens heel persoonlijk door er jouw naam en geboortedatum in te graveren. Een mooie manier om je astrologie teken met je mee te dragen. Bestel ook een astrologie hanger met jouw sterrenbeeld, naam en geboortedatum, natuurlijk bij Names4ever. Draag jij liever gouden sieraden? Kijk dan gerust eens bij onze gouden astrologie hanges!

Astrologie sterrenbeeld hangers, leuk om cadeau te geven!

Zoek je een leuk en persoonlijk cadeautje voor een bijzonder persoon? Bijvoorbeeld voor je moeder of vader, vriend of vriendin, dochter of zoon? Dan is de rechthoekige astrologie sterrenbeeld hanger met dierenriemteken, naam en geboortedatum een ideaal cadeau! De zilveren astrologie hangers zijn leuk voor jong en oud. Natuurlijk kun je ook jezelf verwennen met een sieraad van Names4ever.

Met of zonder ketting

Je bevestigt de hanger met het astrologie teken heel gemakkelijk aan een ketting die je al hebt. Om je cadeau compleet te maken kun je bij ons ook gelijk een bijpassende ketting bestellen. Onze fraaie zilveren colliers leveren we in de lengtes 38-42 centimeter, 45-50 centimeter en 80 centimeter.

Ook hangers met astrologie sterrenbeeld en Chinees sterrenbeeld

Je kunt bij Names4ever ook terecht voor ronde hangers met jouw astrologie sterrenbeeld uit de horoscoop. Ook in deze astrologie hangers graveert Names4ever jouw naam en geboortedatum. Een andere populaire hanger is de hanger met Chinese astrologie. Helemaal trendy! Deze hangers van Names4ever kun je aan een bestaande ketting hangen, maar je kunt er ook gelijk een ketting bij bestellen. We leveren fraaie zilveren colliers in de lengtes 38-42 centimeter, 45-50 centimeter en 80 centimeter. Want kettingen maken het cadeautje helemaal compleet!

Ook bedels voor aan je armband met astrologie sterrenbeeld

Vrouwen en meiden dragen het astrologie sterrenbeeld ook heel trendy aan hun armband. Een bedel met astrologie sterrenbeeld en naam bestel je natuurlijk ook bij Names4ever. Met de handige karabijnhaak bevestig je het astrologie bedeltje eenvoudig aan een armband. De astrologie sterrenbeeld bedeltjes passen aan verschillende armbanden en je kunt ze gemakkelijk verwisselen. Om de astrologie bedels compleet te maken kun je bij ons ook gelijk een bijpassende armband bestellen. Je kunt kiezen voor een zilveren jassaron armband met een lengte van 19 centimeter, een parelarmband, een armband van halfedelsteen of een kattenoog armband. Speciaal voor kinderen hebben we een armband in de collectie met een lengte van 16 centimeter.

Een sieraad van Names4ever is van juwelierskwaliteit

Onze sieraden zoals de hangers en bedels met astrologie sterrenbeelden en andere bedels en hangers maken we van een bijzonder goede kwaliteit zilver, zoals je ook bij de juweliers vindt. Een sieraad van Names4ever heeft de kwaliteit van een juwelierssieraad. Sieraden met een optimale kwaliteit bestel je gewoon vanuit je luie stoel!

Korte levertijd en geen verzendkosten

Binnen vier werkdagen is je hanger met astrologie sterrenbeeld, naam en datum klaar en verlaat je sterrenbeeld ons atelier. De exacte levertijd is afhankelijk van PostNL. Je zult je sterrenbeeld één of twee dagen later ontvangen. Uiteraard betaal je bij Names4ever géén verzendkosten!
Lage prijs voor een zilveren hanger met sterrenbeeld van super kwaliteit
Voor een bijzonder lage prijs leveren wij astrologie sterrenbeelden van prima kwaliteit, vergelijkbaar met de kwaliteit die juweliers leveren. Al onze sterrenbeelden zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden! Kijk snel verder en bestel je zilveren astrologie hanger met dierenriemteken vandaag nog! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in sterrenbeelden!