Gouden armbanden met hartje

Wat is er nu mooier dan een gouden armband met hartje om je pols? Niet veel, toch? Daarom hebben wij van Names4ever een uitgebreide collectie aan gouden hartjes armbanden voor jou. Zo zit er altijd wel een hartjes armband van goud bij die jij mooi vindt.

Wil je liever een zilveren armband met hartje? Dat kan natuurlijk ook. Ga dan gauw naar deze pagina.

Gepersonaliseerde gouden armband met hartje

Een gouden armband met hartje van Names4ever is niet zomaar een gouden armband. Het is een origineel en uniek sieraad dat niemand anders heeft. Jouw gouden hartjes armband wordt namelijk gegraveerd met jouw eigen gravure.

Kies de armband die jij mooi vindt en maak ‘m persoonlijk met een gravure naar keuze. Wil je er één of meerdere namen op? Of misschien een datum? Of misschien heb je een bepaald woord of kort zinnetje dat veel voor jou betekent? Wat het ook moge zijn, het wordt jóuw eigen gepersonaliseerde en bijzondere armband.

Benieuwd naar de andere armbanden die wij hebben? Bekijk dan eens onze armbanden pagina.

Gouden armband met hartje van 14 karaat goud

Wanneer je een gouden armbandje bestelt, wil je natuurlijk wel de beste kwaliteit goud. Daarom bestaan onze gouden armbandjes allemaal uit 14 karaat goud; dit is de Nederlandse goudstandaard.

In de armbandjes is dan ook het keurmerk 585 te vinden. Dit betekent dat het armbandje uit 58,5% puur goud bestaat. Puur goud - 99,99% - is te zacht en daardoor te buigzaam om sieraden van te maken. Door het toevoegen van andere metalen wordt het goud hard gemaakt, waardoor het beter te bewerken is en dus geschikt om bijvoorbeeld gouden hartjes armbanden van te maken.

Gouden hartjes armband als cadeau

Of je nu voor jezelf of voor iemand anders een gouden hartjes armband wilt kopen; het kan allemaal. Een dergelijk armbandje is namelijk geschikt voor zowel jonge meiden als volwassen vrouwen. Dus zoek je nog een mooi cadeau voor je vriendin? Tante? Oma? Moeder? Bekijk dan eens deze pagina en vind het perfecte cadeautje.

Wil je jezelf een cadeautje doen? Twijfel dan niet en maak jezelf blij met een uniek en persoonlijk gouden armband met hartje.

Wat helemaal persoonlijk en uniek is, is het ontwerpen van je eigen gouden armband. Nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje op de pagina waar je je eigen sieraden kunt ontwerpen.

Bezorging van een gouden armband met hartje

Je kunt kiezen voor normale verzending (8-9 werkdagen; gratis) en versnelde verzending (4-5 werkdagen; €4,95). Wat je ook kiest, je ontvangt je gouden armbandje met hartje altijd in een mooi sieradendoosje. Daardoor zou ‘m dus direct aan iemand cadeau kunnen geven. Je ontvangt zowel een bevestiging van je bestelling als een mail ingeval je armbandje verstuurd is.