Zilveren armbanden met hartje

Een zilveren armband met hartje is iets wat je graag aan je pols hebt zitten. Het zijn veelal kleine, eenvoudige hartjes die juist daarom heel lieflijk zijn. Dus wil je iemand verrassen of juist jezelf een plezier doen met zo’n zilveren hartjes-armband? Bekijk dan gauw onze collectie aan zilveren armbanden met hartje.

En ingeval je meer op zoek bent naar een gouden armband met hartje, ook dan kunnen wij je blij maken. Naast de zilveren hartjes armbanden, hebben wij ook gouden hartjes armbanden.

Zilveren armband met hartje inclusief gravure

Wat een zilveren hartjes armband zo persoonlijk maakt, is de gravure die je erbij kunt doen. Of dit nu een letter, een woord, een naam of een kort zinnetje is; alles mag en - het meeste - kan. Dus wil je bijvoorbeeld de naam van je moeder, oma, vriend, vriendin of tante laten graveren? Of misschien een bepaald woord dat waarde voor jou heeft? Be creative en laat je geest de vrije loop.

Zilveren hartjes-armband als cadeau

Ben je op zoek naar een origineel cadeau dat persoonlijk en uniek is? Dan is een zilveren hartjes-armband een echte must. Waarom? Omdat een dergelijke armband zowel voor jonge meiden als volwassen vrouwen geschikt is. Je kunt namelijk ook uit diverse armbandlengtes kiezen, waardoor er altijd een maat voor jou tussen zit.

Welke armband kies je? Ga je voor een eenvoudige zilveren armband met hartje of ga je voor een armband met wat meer details? En wil je er misschien nog een passende hartjes-ketting bij? Bekijk dan eens deze pagina.

Hartjes armband van de beste kwaliteit zilver

Wij begrijpen dat als je een zilveren armbandje met hartje bestelt, jij een armband verwacht met een goede kwaliteit aan zilver. Daarom maken wij al onze zilveren hartjes-armbanden uitsluitend van 925 Sterling zilver. Dit materiaal bestaat voor 92,5% uit zilver; de rest wordt aangevuld met koper. Het zilver wordt hierdoor sterker. Puur zilver is namelijk te zacht voor een sieraad.

Zilveren armband met hartje eenvoudig online bestellen

Het bestellen van een zilveren armbandje met hartje gaat eenvoudig en veilig via onze webshop. Kies de gewenste armband, gravure, armbandlengte en betaalmethode. Je ontvangt het zilveren hartjes armband in een mooi sieradendoosje, waardoor je ‘m gelijk cadeau kunt geven.

Naast onze zilveren armbanden met hartje hebben we natuurlijk nog veel meer armbanden. Benieuwd naar onze anderen armbanden? Bekijk onze pagina met armbanden.