Hanger graveren maakt je cadeau persoonlijk

Heb je een leuke hanger gezien bij ons, dan maken wij hem compleet en graveren wij hem! Wij beschikken over de vakmanschap van het graveren. Wij graveren je gekozen hanger snel en vakkundig.  Bijvoorbeeld een naam, woord of datum maar ook bijzondere tekens zoals hartjes of klavertjes en eventueel een logo kunnen wij in de hanger graveren. Dit maakt een hanger graveren extra leuk. Kijk snel welke zilveren graveerplaatjes mogelijkheden er zijn om je hanger te graveren en geef jouw cadeau een persoonlijke touch.

Maak de blits met een gegraveerde hanger om je nek

Wil je een aandenken aan je huisdier, familielid of vriend(in)? Wij graveren veel verschillende hanger(s) met uiteenlopende thema's. Mooie familiehangers bijvoorbeeld. Kies een model welke het meest geschikt is. De opgegeven namen zullen we met de uiterste zorg in de hanger graveren. Sommige hangers hebben naast een gravering ook mooie gekleurde zirkonia’s. Zo kunnen wij niet alleen  jouw hanger graveren maar ook verfraaien met kleur! Hierdoor wordt je hanger nog aparter en persoonlijker.

Jouw levensmotto om je hals

Heb jij een quote of woord wat helemaal bij jou past?  Iets meegemaakt waar je sterker uit bent gekomen? En wil je hier graag aan herinnerd worden? "What doesn't kill you makes you stronger"  of "Carpe Diem" zijn hier een perfect voorbeeld van. Deze of een andere tekst kunnen wij op een hanger graveren of in een ander sieraad.

Zilveren of gouden hanger graveren?

Op het gebied van hangers graveren zijn wij de nummer één! Onze ontwerpers hebben een grote collectie eigentijdse hangers ontworpen die we allemaal kunnen graveren. Op de website staan een hoop voorbeelden van hangers die jij kunt laten graveren. Wij werken met 925 Sterling zilver en 14 karaat goud. Kwaliteit dus! Behalve een ovalen zilveren hanger te graveren, kunnen wij ook een ovalen gouden hanger graveren. Op deze manier proberen wij aan al jouw wensen om een perfect te graveren hanger te voldoen. Wij leveren hoogwaardige zilveren hanger die je makkelijk aan kunt passen op jouw stijl. Onze sieraden kun je helemaal de jouwe maken met onze trendy designs. De hanger die te graveren is past mooi bij andere sieraden zoals oorbellen, ringen, armbanden en kettingen.

Meer dan alleen een hanger graveren

Naast een hanger graveren wij ook bedeltjes en ringen. Tevens maken wij ook naamkettingen. We hebben veel verschillende stijlen van graveren dus kijk daarvoor even op de site. Zoek dus jou hanger uit en laat hem door ons graveren! Dit maakt ieder hanger uniek! Bij ons hoef je de deur niet meer uit om ergens speciaal te laten graveren, je hoeft niet door de regen en/of sneeuw te lopen, maar gewoon vanuit je stoel te bestellen.

Lage prijs voor het perfecte cadeau

Bij ons heb je voor een bijzonder lage prijs ,met graveren, een prachtig cadeau. Wij maken in ons atelier de hanger zelf en graveren deze voor je! Alles doen wij voor je, nooit op=op en tegen zeer scherpe prijzen! Hierdoor hou je geld over en kun je het cadeau nog verder uitbreiden door er bijvoorbeeld een mooie ketting bij te kopen of een armband waar je de hanger aan kan hangen. Uiteraard wordt de hanger of andere sieraden met graveren zonder verzendkosten naar je thuis gestuurd en zo snel mogelijk!