Zilveren hanger gegraveerd

De naam van je keuze wordt op de zilveren hanger gegraveerd in sierlijke schrijfletters herhaalt en herhaalt. Door dit gegraveerd patroon wordt deze hanger de trendy variant op de bekende hanger met naam. Zoals bij alle zilveren hangers van Names4ever hoef je natuurlijk niet je eigen naam te laten graveren. Welke naam je ook kiest voor je zilveren hanger, het kan gegraveerd worden. En variatie is ook mogelijk, want er is uit keuze uit een ronde zilveren hanger, ovaal model, het schuinhangende hart of een dogtag, met de naam gegraveerd die jij het liefste om je nek draagt! Doordat de zilveren hangers gegraveerd geen extra hangoog hebben, wordt de zilveren hanger gegraveerd 'zwevend' gedragen. De finishing touch van deze moderne zilveren gegraveerde hanger. De bijzondere zilveren hanger gegraveerd wordt geleverd met een eveneens zilveren venetiaans collier. Dit collier is totaal 50cm lang maar verstelbaar op 45cm.

Zilveren gegraveerde hangers zijn een welkom cadeau voor jong en oud

De zilveren hangers gegraveerd van Names4ever zijn uitermate geschikt om cadeau te geven, maar ook om jezelf mee te verwennen. Met een zilveren hanger gegraveerd maak je mensen blij. Een zilveren hanger gegraveerd is zeer leuk voor een verjaardag, Moederdag, als zilveren kerstgeschenk of als cadeau voor 5 december, om mee te nemen op kraambezoek, om iemand succes te wensen of gedag te zeggen. Iedere moeder, oma, vriendin of dochter zal verrast zijn als ze zo'n persoonlijke zilveren hanger krijgt, gegraveerd met een voor hun belangrijke naam.

Korte levertijd en geen verzendkosten

Binnen vier werkdagen verlaat je zilveren hanger gegraveerd ons atelier. Afhankelijk van PostNL ontvang je je zilveren gegraveerde hanger één of twee dagen later. Bij Names4ever betaal je voor je zilveren hanger gegraveerd géén verzendkosten!

Zilveren hanger gegraveerd, lage prijs voor een superkwaliteit

Voor een bijzonder lage prijs leveren wij zilveren hangers gegraveerd met naam naar keuze van prima kwaliteit. Al onze zilveren sieraden zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden! Kijk snel verder en bestel vandaag nog een zilveren hanger gegraveerd! Iedere naam kan gegraveerd worden. Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in zilveren hangers!