De mooiste vingerafdruk hangers goud kopen

Voor de mooiste vingerafdruk hangers goud, ben je bij Names4Ever aan het juiste adres. Je kiest voor een gepersonaliseerd cadeau voor jezelf of voor iemand anders. Want een vingerafdruk is veel meer dan een print op een hanger van goud. Het is een stukje van iemands karakter en iemands ziel. Hierdoor heb je iemand altijd dichtbij je en een vingerafdruk sieraad is ook nog eens tijdloos om te dragen.

Vingerafdruk hangers goud in verschillende soorten vormen

Wat de beste vingerafdruk hangers goud zijn, hangt voor een erg groot deel van je smaak af. De hangers zijn bij ons namelijk in verschillende soorten vormen te koop. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit een:

  • Rond sierraad
  • Druppel sierraad
  • Ovaal sierraad
  • Langwerpig sierraad

Kies uit een vingerafdruk sieraad met of zonder tekst

Heb je eenmaal een keuze gemaakt voor de vorm van de hanger? Dan is er ook nog eens enorm veel mogelijk op het gebied van het design. Zo kun je de vingerafdruk hangers goud bijvoorbeeld ook laten graveren met een tekst. Denk hierbij aan een quote, de eerste woordjes van je kind of kleinkind of een dierbare tekst van een overleden persoon. Uiteraard vertellen we je graag meer over de opties die er zijn als het aankomt op het graveren van de tekst.

Gemaakt van hoge kwaliteit 14 karaat goud

We begrijpen maar al te goed dat je de vingerafdruk hangers goud het liefste een leven lang draagt om je pols of draagt als een halsketting. Daarom maken we enkel gebruik van hoge kwaliteit 14 karaat goud. Dit betekent dat de vingerafdruk goud in de loop van de tijd niet vervaagt en het mooie karakter blijft behouden. Daarnaast zorgt ieder model voor een erg luxe gevoel en de hanger zijn ook makkelijk met andere juwelen te combineren. Wel zo goed om te weten natuurlijk.

Een prachtig cadeau voor jezelf of voor een dierbaar persoon

De hanger met een vingerafdruk goud is in verschillende prijsklassen te koop. Er is daardoor altijd een model te vinden dat aansluit op het budget dat je in gedachten hebt. Niet alleen is dit een mooi geschenk om voor jezelf te kopen. Het is ook het perfecte cadeau om aan een dierbaar persoon te geven. Wie weet dat de hanger zelfs nóg beter tot zijn recht komt als meerdere personen het dragen.

Meer weten over een hanger met vingerafdruk? Neem contact op!

Een hanger met vingerafdruk moet natuurlijk helemaal aan je wensen voldoen. Ontvang je graag advies over het ontwerp van de hanger? Of heb je vragen over een specifieke uitvoering uit de collectie? Neem contact met ons op en ontvang een eerlijk en betrouwbaar advies. Dankzij de ruime kennis en vele jaren ervaring, weten we als geen ander wat de ontwerpmodellen per gouden hanger zijn.