Kerst banner Names4ever

Een zilveren sieraad als kerstcadeau

Gezellig samen zijn en sfeer in en rondom het huis zijn belangrijke punten en met de kerstdagen worden vrienden en geliefden graag verwend met een kerstcadeau. Vaak een moment om te laten zien wie je dierbaren zijn. Het is dan natuurlijk fantastisch om die persoon te verassen met iets unieks. Sieraden zijn bij uitstek geweldige kerstcadeaus, zeker als je deze persoonlijk kan maken door middel van een naam toe te voegen. Het is toch mooi om bijvoorbeeld je geliefde als kerstcadeau een gepersonaliseerd sieraad te geven?

Persoonlijk kerstcadeau

Bij ons vind je exclusieve zilveren en gouden sieraden waar wij namen in kunnen graveren voor je. We hebben momenteel een speciaal kerstaanbod gemaakt voor onder de boom. Kijk gerust eens rond, we hebben verschillende mooie charms, hangers of graveerplaatjes. Van plan om je vrouw een mooi cadeau te doen? Kijk dan ook eens bij onze gepersonaliseerde zilveren ringen. Vertel ons welke naam er in het sieraad gegraveerd moet worden en wij zullen het prachtige cadeau voor je regelen! Een perfect kerstcadeau dat zeker gezien mag worden!

Bijpassende sieraden

Wij hebben voor onze bedels en hangers verschillede bijpassende siearden. Voor de charms hebben we bedel armbanden in verschilende kleuren. Tevens hebben we een zilveren jasseron armband in onze collectie. Daarnaast hebben we verschillende kettingen in zilver en goud om je hanger of graveerpaatje aan te hangen. De kettingen zijn beschikbaar in verschillende lengtes, zodat iedereen bij ons kan slagen voor de kerstdagen.

Leuke tip voor je kerstcadeau!

Meerdere belangrijke mensen in je omgeving? Kijk dan eens bij onze monogram hangers. Zo heb je één compleet kerstcadeau met veel emotionele waarde, een blijvend sieraad. Bekijk dus snel de mogelijkheden op onze site en je kerstcadeau samen!

Lage prijs voor kerst charms met juwelierskwaliteit

Ieder zilver sieraad die wij speciaal voor jou maken is van echt zilver. Ook wel Sterling zilver of 925 zilver genoemd. Deze kwaliteit zilver wordt door alle juweliers in het hele land gebruikt. Dus ook deze speciale zilveren kerst charm is juwelierwaardig, maar geprijsd voor iedere portomenee! En dat is niet alles, want we berekenen ook geen verzendkosten! Als jou persoonlijke sieraad klaar is doen we deze direct in een mooie geschenkverpaking, zodat je charm van zilver gelijk onder de kerstboom gelegd kan worden. Jou kerstcadeau is dus compleet. Zoveel voordelen vind je alleen bij ons! Names4ever, specialist in naambedels en andere naamsieraden!

Snelle levertijd

Wanneer de zilveren charm klaar is, zal deze door PostNL bezorgd worden. Houd er wel rekening mee dat in de kerstperiode je kerstcadeau door de drukte iets vertraagd kan zijn. Dus om onaangename verassingen te voorkomen: Bestel je persoonlijke zilveren kerst charm tijdig!