Gouden kettingen met letter

Een gouden ketting met letter is één van de grote trends op dit moment. Vooral, omdat het aansluit bij de trend van personalisatie. De ketting met letter van goud is namelijk uniek en persoonlijk vanwege de door jou gekozen letter.

De mooiste sieraden zijn sieraden met betekenis. Iets van jou en iets dat vooral voor jou betekenis heeft. En wat is er dan mooier dan een speciaal voor jou gemaakte letter ketting van goud? Bekijk nu snel ons aanbod en vind jouw perfecte ketting.

Gouden letter kettingen

Elk verhaal – ook jouw verhaal – begint met een letter. Letters vormen de basis om jezelf te uiten, te communiceren met anderen en duidelijkheid te krijgen in de wereld om je heen. Letters maken het leven net iets makkelijker en geven kleur en expressie aan ons bestaan.

Wij zijn daarom trots op onze mooie collectie aan gouden letter kettingen. Of je nu op zoek bent naar een goud kettinkje met letter met een simplistische look, een wat exclusiever uiterlijk, met of zonder sierrand; er is van alles mogelijk. Juist, omdat wij alles zelf ontwerpen en produceren, zijn er legio mogelijkheden.

Wil je liever een zilveren ketting met letter? Bekijk dan hier onze zilveren letter kettingen.

Naast de letterkettingen hebben we ook zogenoemde monogram kettingen.

Letter ketting van goud als cadeautje

Een letter ketting van goud is een perfect cadeautje. Zowel voor jezelf (goed om jezelf zo nu en dan te verwennen!) als voor een ander. Dus ben je nog op zoek naar een bijzonder cadeau voor die ene lieve vriendin, je moeder, tante of oma? Denk er dan eens over na om zo’n mooie initialen ketting van goud te kopen.

Heeft je cadeautje haast? Kies van voor versnelde verzending. Dan heb je je sieraad binnen 3-5 werkdagen in huis. Je hoeft bovendien ook niet op zoek naar een mooie cadeauverpakking, want wij versturen de gouden ketting met letter in een mooi sieradendoosje. Helemaal ready om weg te geven.

Wil je de letter ketting combineren met een letter armband? Ook dat kan! Vind hier een passende letter-armband.

Letter kettingen van de beste kwaliteit 14 karaat goud

Wij begrijpen dat wanneer je een gouden ketting met letter besteld, jij natuurlijk een ketting verwacht die uit de beste kwaliteit goud bestaat. Daarom zijn al onze gouden kettingen gemaakt van 14 karaat goud. Hierdoor is jouw initial ketting van goud sterk in duurzaamheid en door de diversiteit in afwerking ook stijlvol en elegant.

Bij Names4ever vind je dus mooie sieraden van een goede kwaliteit. Mooi gepolijst en afgewerkt. Alles speciaal voor jou gemaakt.