Ketting met letter van zilver

Een ketting met letter van zilver is iets wat je graag om je hals hebt hangen. Onze zilveren kettingen met letter variëren van heel eenvoudig en simplistisch naar wat meer exclusief en groots. Echter altijd met een mooie en unieke uitstraling.

Als je dus iemand wilt verrassen – of misschien een cadeautje aan jezelf wilt doen – is zo een letter ketting van zilver een goed idee. Liever iets van goud? Vanzelfsprekend hebben we ook letter kettingen van goud.

Zilveren ketting met jouw eigen letter

Een zilveren ketting met letter wordt natuurlijk uniek en persoonlijk, omdat jij je eigen letter kiest. Of dit nu de letter van jouw voornaam is, de voornaam van je vriend of vriendin of een andere initiaal die van betekenis is; het kan allemaal.

Weet je nog niet helemaal naar wat voor soort initialen ketting van zilver je op zoek bent? Geen zorgen. Als je een beetje op deze pagina surft, kom je er al snel achter welk type ketting met initialen van zilver jouw voorkeur heeft.

We hebben onder andere zilveren letterkettingen met een sierlijk lettertype, een wat abstracter lettertype, met of zonder steentje, met of zonder sierrand, met een simplistische look, met een wat meer exclusieve look, etc. Voor ieder wat wils!

Naast de letterkettingen hebben we ook zogenoemde monogram kettingen.

Ketting met letter van zilver als cadeau

Jezelf een cadeautje doen? Of juist iemand anders een cadeautje doen? Zo’n letter ketting van 925 Sterling zilver is hét perfecte cadeautje voor jouw vriendin, moeder, tante, oma, dochter. Waarom? Omdat een zilveren hanger met letter een tijdloos sieraad voor bijna elke leeftijdscategorie is.

Wil je liever de gehele naam op een ketting en niet alleen één letter? Bekijk dan eens onze naamkettingen. En wil je bijvoorbeeld de zilveren letterketting combineren met een letterarmband? Ook dat kan! Ga dan eens naar onze pagina met letter armbanden.

Letterketting zilver van de beste kwaliteit zilver

Al onze zilveren sieraden met letter zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit 925 Sterling zilver. De kettingen worden in ons eigen atelier gemaakt – van begin tot einde. Hierdoor ontvang jij een mooi gepolijste en afgewerkte zilveren letter ketting.

Zodra jij de letter ketting van zilver online in onze webshop besteld en betaald hebt, gaan wij er direct mee aan de slag. Fijne extraatje: je ontvangt de ketting in een mooi sieradendoosje, waardoor je ‘m gelijk cadeau kunt doen.