SELECTEER EEN CATEGORIE:

Een ring welke te graveren is

Het is belangrijk om er goed over na te denken welke ring het beste bij jou past. Hij moet dan ook natuurlijk een hele tijd mee. Wij zijn dan ook de specialist als het gaat om het graveren in een zilveren ring of het graveren in een edelstalen ring. Zo heb je dus altijd de unieke ring door dat wij aan de buitenkant van de ring je eigen verzonnen tekst in graveren. Dus kies snel de ring die jij het mooiste vindt en wij zullen hem voor je graveren.

Ring om te graveren; symbool van de liefde

De ring, relatiering, trouwring is al eeuwen oud. De ring is een symbool voor de eeuwige liefde. Het teken van oneindigheid, omdat er geen begin of einde aan de ring zit. Ook is de ring het teken van een nieuw begin, want als je de ring op zijn kant zet krijg je een poort.(de poort naar een nieuw begin). De ring is dus het ideale sieraad om aan je geliefde cadeau te geven. Of om deze aan elkaar te schenken om zo jullie liefde aan iedereen te kunnen laten zien. En met de ringen van ons zal je zeker succes hebben. Het graveren aan de buitenkant van het sieraad geeft juist een super effect! Want met je zelf verzonnen originele tekst die wij er voor je in gaan graveren heb je een super exclusief sieraad om je vinger. Het graveren gebeurd met de letter van jou keuze. Kijk dus snel verder, wij kunnen niet wachten om jou unieke ring te graveren!

Welke ring kan je kiezen om in te graveren

De zilveren ring die uitgekozen kan worden om een tekst in te graveren is in twee uitvoeringen te krijgen. De bolle uitvoering en de vlakke uitvoering. Deze uitvoeringen zijn in 3 breedtes te krijgen. Dit is 4 millimeter, 6 millimeter en 8 millimeter. De ringen kunnen wij graveren in 6 verschillende lettertypes. Lettertype, Kristen, Digital, Palazzo, Stencil, Typewriter en Viva. Het aantal tekens die wij in de ring kunnen graveren hangt af van welk model ring je kiest, de breedte van de ring en het lettertype. Zo kunnen wij bijvoorbeeld in een ring op maat 17,5 van 4 millimeter breed met lettertype Palazzo, 38 tekens graveren. Maar in een ring met maat 17,5 en 8 millimeter breed met lettertype Viva kunnen wij maar 11 tekens graveren. De spatie wordt ook als teken meegeteld dus hier moet je wel rekening mee houden.

Hoeveel tekens kan je op je ring laten graveren?

Bij het aan klikken van een bepaald model, lettertype of breedte is meteen te zien hoeveel leestekens wij in je ring kunnen graveren. De maat van de ring waar we de tekst in graveren varieert van maat 16 t/m maat 21,5. Ook de maat van de ring heeft invloed op het aantal leestekens die wij in de ring kunnen graveren. Zo kunnen wij in een ring die maat 16 heeft minder leestekens graveren dan dat wij kunnen graveren op een ring van maat 21,5. Dit komt omdat de omtrek van een maat 16 korter is dan een ring op maat 21,5. Dus verzin je eigen tekst! Dit kan een spreuk zijn, een zin uit je favoriete liedje of gewoon de naam of namen van mensen die je lief hebt. Val op met je eigen originele ring en wij graveren jou tekst er in!

Graveren in een stalen ring

Als laatste hebben wij ook stalen ringen om in te graveren. Dit werkt het zelfde als bij de zilveren ringen, behalve dan dat de stalen ring alleen in een vlak model te krijgen is. Echter is de stalen ring wel in 2 kleuren te krijgen. De stalen ring is in wit of zwart te krijgen. Het graveren werkt op de zelfde manier als bij de zilveren ringen. De stalen ring waar wij jou unieke tekst in graveren is stoer en mag gezien worden. Bestel nu! Wij graveren de ring graag voor je!