Kattenhangers

Onze kattenhangers zijn uniek en bijzonder. Bij Names4ever bieden we een breed scala aan gepersonaliseerde sieraden. Kattenhangers zijn perfect voor elke katteneigenaar. Toon jouw liefde voor jouw kat. Een huisdier kan je beste vriend worden. Ze luisteren naar je, troosten je als je het nodig hebt en zijn er voor je. Een kat is een huisdier met een eigen karakter en is een van de populairste huisdieren. Het maakt niet uit welk kattenras je bezit, ze zijn allemaal bijzonder. Met onze kattenhanger kan je jouw kat vereeuwigen in een hanger en hun naam laten graveren. Zo draag je je geliefde viervoeter altijd dicht bij je.

18 verschillende kattenrassen als hanger

Onze kattenhangers zijn verkrijgbaar in 18 verschillende kattenrassen. Enkele daarvan zijn: Main Coon, Noorse Boskat, Siamese Kat, Siberische Kat en de Vuilnisbakkenkat. Elke katteneigenaar zal het perfecte sieraad voor hem of haar vinden. Elk kattenras heeft zijn eigen uiterlijk en karakter. Dit maakt ze uniek en bijzonder. De kattenhangers vormen een getekende versie van het betreffende kattenras. Dit geeft ze een unieke en charmante uitstraling.

Graveer de naam van jouw kat op onze kattenhanger

Om jouw kattenhanger nog persoonlijker te maken, bieden wij de mogelijkheid om de naam van jouw kat op elke hanger te graveren. Dit geeft de hanger een extra persoonlijk tintje en maakt het een dierbaar aandenken. Dit kan de naam van jouw kat zijn of je eigen naam. Het is ook mogelijk om de achterkant van de kattenhanger te graveren. Wij bieden dus een breed scala aan personalisatiemogelijkheden voor jouw perfecte hanger met kat.

Kattenhanger in 14 karaat goud en 925 sterling zilver

Je kan onze kattenhangers in twee verschillende materialen bestellen: Echt 14 karaats goud en 925 sterling zilver. Bij Names4ever leggen we veel nadruk op goede kwaliteit. Onze hangers zijn gemaakt van echt goud. 14 karaat goud vormt een duurzaam en stabiel materiaal met een hoge kwaliteit. Voor alle zilverliefhebbers bieden wij ook zilveren hangers met katten aan. Deze zijn gemaakt van 925 sterling zilver. Ze hebben een glanzende en stralende uitstraling. Bij Names4ever vindt je kattenhangers voor elke smaak en budget.

Kattenhangers in verschillende vormen

Je kan niet alleen kiezen uit verschillende materialen, maar ook uit verschillende vormen voor onze kattenhangers. Onze hangers zijn verkrijgbaar in vier verschillende vormen: hart, rond, ovaal en rechthoek. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke look of aan iets unieks, wij hebben het perfecte sieraad voor je. Personaliseer je eigen hanger met kattenportret en gravure.

Het perfecte cadeau voor kattenliefhebbers

Onze gepersonaliseerde kattenhangers zijn ook het perfecte cadeau voor vrienden en familieleden die kattenliefhebbers zijn. Personaliseer de hanger met de naam van hun kat en het zal zeker een dierbaar aandenken worden. Met een breed scala aan kattenrassen, verschillende materialen en vormen, en de mogelijkheid om de naam van uw kat te graveren, is de katten graveerhanger een uniek en bijzonder sieraad.