Paarden sieraden met naam

Paardenmeiden, meiden die op paardrijden zitten, bezoekers van de manege en hun omgeving opgelet! Wij zijn hét paradijs voor alles dat met paarden en sieraden te maken heeft. Wij hebben heel veel paarden sieraden waarin wij jouw naam, of de naam van je lievelingspaard of lievelingspony graveren. Welk sieraad kies jij? Een paardenketting? Paardenhanger? Grote munthanger met paarden voor aan je lange ketting? Paarden bedel voor aan je armband? Of het paarden graveerplaatje? In al deze paarden sieraden graveren wij de naam naar keuze. Alle kettingen, hangers, munthangers, bedels, charms en graveerplaatjes zijn gemaakt van goud of zilver.
Met zo'n mooi cadeautje kun je voor de dag komen bij je dochter, vriendin of moeder. Hiermee maak je iedere paardenfan bijzonder blij! Kies daarom jouw paarden sieraden met naam uit en bestel het vandaag nog!

Zilveren of gouden Paarden sieraden -

Voor alle soorten zilveren of gouden paarden sieraden en pony sieraden moet je bij Names4ever zijn. We hebben paarden kettingen, paarden hangers en grote hangers met paarden die je aan een ketting hangt, paarden bedels voor aan je armband en graveerplaatjes, allemaal van echt sterling zilver en 14 karaat goud. Natuurlijk maken wij je paarden sieraad helemaal af met een naam of initialen. Dit kan jouw naam zijn of die van je vriendin of dochter aan wie je het zilveren sieraad geeft, maar ook de naam van je lievelingspaard kunnen we in het sieraad graveren! Onze paarden sieraden zijn een welkom cadeautje voor iedere paardenfan. Met een zilveren paarden sieraad met naam van Names4ever maak je een paardenfan pas echt blij! Bestel je zilveren paarden sieraad daarom vandaag nog!

Paarden sieraden: Cadeautip voor paardenfans en ponyfans

Stel je eens voor dat je als paardenfan een mooie zilveren ketting met hoefijzer krijgt waarin de naam van de amazone en de naam van haar lievelingspaard of lievelingspony gegraveerd is. De paardenfan zal blij verrast en ontroerd zijn. Maar wij hebben nog veel meer paarden sieraden en ponysieraden met naam! Bijvoorbeeld de zilveren initialenketting met een rozet en paardenhoofd. Als je dus leuke cadeautjes zoekt voor paardenmeisjes, anders dan het geijkte paarden vriendenboekje, dan zijn de paarden sieraden met naam het perfecte cadeau. De naam van het paardenmeisje of de naam van het paard in de paarden sieraden graveren met het zeer bijzonder. Welke paardenfan ga jij verrassen met deze persoonlijke zilveren of gouden paarden sieraden met naam?

Paarden sieraden met naam voor aan je ketting

Onze designers hebben veel verschillende paardenhangers en ponyhangers, zowel kleinere,  als grote hippe munthangers 'paard' en 'pony' ontworpen. Deze paarden sieraden met naam draag je aan een lange ketting. Natuurlijk graveren we je naam of die van je lievelingspaard of lievelingspony in de paarden sieraden, waardoor jouw munthanger wel heel bijzonder en persoonlijk is. Mooie gouden of zilveren paarden sieraden met naam zijn een blijvend geschenk.

Naast de grote paarden sieraden met naam kun je bij ons ook kiezen voor een cap als hangertje. We graveren daarin je eigen initiaal, helemaal gaaf! In het hangertje waarop zowel de cap als paardrijlaarzen staan, kunnen we twee initialen graveren.

Je hele naam, of die van je paard of pony, graveren we in een zilveren of gouden paardje. Er zijn ook paarden sieraden waar we twee namen in kunnen graveren. Je kunt dan kiezen voor de hoefijzer, paard met ruiter of paard zonder ruiter. Mogelijk in een ronde hanger of in het hangertje in de vorm van een hartje. Daarnaast zijn er ook rechthoekige graveerplaatjes met opengewerkte afbeeldingen van  een hoefijzer, paardenhoofd, paard met ruiter of paard zonder ruiter. Bijzonder leuk voor echte paardenfans en ponyfans! Creëer je eigen paarden sieraden met naam! Op graveerplaatjes kunnen we geheel naar jouw wens je naam één keer graveren, of meerdere keren. Alle hangers van goud of zilver kun je aan je eigen ketting dragen.

Paarden hangertjes met twee namen in de vorm van een rondje of een hartje

Voor aan jouw ketting maakt Names4ever jouw persoonlijke zilveren paarden sieraden in de vorm van een rondje of een hartje. Je kunt als paarden sieraad kiezen voor een hoefijzer, paard met ruiter of paard zonder ruiter. We graveren twee namen in het paarden sieraad, bijvoorbeeld jouw naam en die van je lievelingspaard of lievelingspony. De gouden paarden hangertjes kun je aan je eigen ketting hangen. Je kunt uiteraard bij ons ook gelijk een bijpassende zilveren of gouden ketting bestellen. Als je de paarden sieraden met naam cadeau geeft aan een paardenfan, maakt een ketting het cadeautje natuurlijk wel helemaal af!

Zilveren paarden sieraad of pony sieraad met initialen, één naam of twee namen

We hebben een zilveren paarden ketting met een bijzonder mooi hoefijzer waarin we één of twee namen graveren. Bij twee namen kun je jouw naam én die van je lievelingspaard of pony in het zilveren paarden sieraad laten graveren door Names4ever! Je kunt ook kiezen voor een zilveren paarden ketting met initialen. Links en rechts van het midden zijn dan jouw initialen in mooi zilver weergegeven. Het midden van het zilveren paarden sieraad bestaat uit een rozet met een paardenhoofd. Zowel de sterling zilveren kettingen met het hoefijzer als de zilveren ketting met de initialen en het rozet met paardenhoofd, leveren we als compleet sieraad, dus met ketting!

Zilveren paarden hanger of pony sieraad met of zonder bijpassende zilveren ketting

Een cap als hanger met je eigen initiaal erin, welke paardenfan of ponyfan wil dat nu niet als zilveren paarden sieraad! Of heb je liever een cap en paardrijlaarzen als sieraad aan je zilveren ketting hangen, met twee initialen erin gegraveerd? Dat kan ook! Ook kun je kiezen voor een zilveren paardje als naam sieraad, of voor een paard met of zonder ruiter in een laurier krans. Onder de zilveren krans schittert dan jouw naam, of die van de lievelingspaard! Je bestelt de zilveren paarden sieraden met initiaal of naam natuurlijk bij Names4ever. De zilveren paarden sieraden kun je aan je eigen ketting hangen, maar je kunt bij ons ook een bijpassende zilveren ketting bestellen.

Trendy gouden paarden hangers als paarden sieraad voor aan een lange gouden ketting

Hippe paardenmeiden en ponymeiden opgelet! Deze gouden paarden hanger of pony hanger met naam mag aan jouw lange gouden  ketting niet ontbreken. Je kunt kiezen tussen een springpaard, een renpaard of een dressuurpaard, zowel in de grote als in het kleinere paarden sieraad. Op het renpaard en het dressuurpaard zit een ruiter. Natuurlijk graveren we in alle gouden paarden sieraden jouw naam, of die van je lievelingspaard of pony. Natuurlijk kun je het gouden paarden sieraad aan je eigen ketting hangen, maar je kunt bij ons ook een bijpassende gouden ketting bestellen.

Graveerplaatjes met paarden afbeeldingen als paarden sieraad

Op de rechthoekige paarden graveerplaatjes kunnen we je naam één keer graveren, maar ook meerdere keren. Deze paarden sieraden hebben een opengewerkte afbeelding van een hoefijzer, paardenhoofd, paard met ruiter of paard zonder ruiter. Paarden sieraden zijn bijzonder leuk voor echte paardenfans en ponyfans! De Paarden graveerplaatjes kun je aan een ketting hangen die je al hebt.

Kwaliteit vergelijkbaar met sieraden van de juwelier

Onze sieraden zoals de paardensieraden maken we van een bijzonder goede kwaliteit zilver en goud, zoals je ook bij de juweliers vindt. Een sieraad van Names4ever bestel je gemakkelijk online en doet absoluut niet onder voor een sieraad van de juwelier.

Korte levertijd en geen verzendkosten van je sieraad

Binnen vier werkdagen hebben we je paarden sieraden klaar verlaat je bestelling ons atelier. De exacte levertijd is afhankelijk van PostNL. Je zult je bestelling één of twee dagen later ontvangen. Uiteraard betaal je bij Names4ever géén verzendkosten!