Hartje van goud, elegant en stijlvol

Stijlvol hartje van goud voor iedere modebewuste vrouw of man. Dit gouden hart kan als hanger aan je gouden collier of eventueel als bedel aan je armband gedragen worden. Het hartje is gemaakt van 14 karaat echt goud. Gouden sieraden kan je volgens dit modebeeld makkelijk combineren met elk ander soort materiaal. Tevens blijft goud zijn waarde behouden en verliest het niet zijn kleur. Surf dus snel naar onze webshop en bekijk ons grote aanbod gouden hartjes!

Hartje van goud met een persoonlijke boodschap

Wil je dit hartje van goud aan iemand cadeau geven? Maak dit gouden hart sieraad uniek met je eigen persoonlijke gravure. Je kunt hierbij denken aan een letter, naam, datum of eventueel een woord met speciale betekenis. Hierdoor maak je van dit stijlvolle hartje het persoonlijke cadeau met een heel bijzondere betekenis. Kijk snel op onze site en maak je persoonlijk gouden hartje.

Hartjes van goud zijn er in verschillende modellen

Je kan kiezen tussen verschillende modellen als het gaat om het hartje van goud. Het eenvoudige hartje zonder enige bewerking, het gouden hartje met uitgesneden figuur, een grove bewerkte rand of het hartje met sierlijke bewerkingen. Is er een baby op komst? Kies dan bijvoorbeeld voor het hartje van goud met twee uitgesneden handjes of voetjes. Gouden hartje voor je partner? Dan is de gouden hanger met één of twee harten het ideale liefdes geschenk om cadeau te geven. Natuurlijk kan je ook gewoon jezelf verassen met het hartje van goud met een uitgesneden ster, je eigen naam of een andere dierbare naam. Kortom alles is mogelijk. Kijk snel online en bekijk de mogelijkheden van de gouden hart sieraden.

Gouden hartje is tijdloos!

Met het hartje van goud kies je voor een tijdloos en degelijk sieraad. Zo’n hartje van goud past eigenlijk bij elke stijl en portemonnee, ook bij die van jou! Of je nu een chique jurkje draagt of je loopt liever in een spijkerbroek. Zo’n hartje van goud past eigenlijk bij elke outfit. Ontdek dus zelf hoe mooi een hartje van goud eigenlijk is. Het hartje van goud is voor dames als voor heren het ideale gouden sieraad dat een stoer uiterlijk met een elegant karakter combineert.

Gouden hart hangers veroorzaken geen allergieën

Bij goud hoef je geen zorgen te maken over allergieën, in tegenstelling tot sieraden van andere metalen. Bij sieraden van andere metalen wordt vaak nikkel gebruikt om het sieraad mooier te maken. Veel mensen zijn allergisch voor nikkel. Zo’n gouden hart bevat geen nikkel. Daardoor veroorzaakt een hartje van goud geen allergische reactie en is daarom interessant voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën. Bekijk ons grote aanbod gouden hartjes en maak vandaag nog je beslissing.

Hartje van goud, makkelijk te onderhouden

Goud is een edelmetaal net als zilver. Het is prachtig om te zien en zal ook niet oxideren. Goud verkleurt ook bijna niet. Met een sieraden poetsdoek wrijf je het hartje gemakkelijk op. Ook zijn er potjes met vloeistof te koop bij de juwelier waar je het hartje van goud mee kan poetsen. De gouden hangertjes voor aan je ketting beschadigd bijna niet dus je zal er zeker heel lang plezier aan beleven. Zoek, kijk, kies en bestel! Je zal zeker geen spijt krijgen van je aankoop! Als alternatief op goud hebben wij ook een hele mooie collectie zilveren hartjes hangers.