Zilveren hanger zirkonia

Op zoek naar een zilveren hanger zirkonia? Die vind je bij uiteraard bij Names4ever. Wij bieden een ruim assortiment zilveren hangers met zirkonia zoals de zilveren hanger hart, druppel of ovaal met een naam naar keuze en een kleurrijke zirkonia als blikvanger. Draag je liever goud? Geen probleem, Names4Ever heeft ook een grote collectie gouden hangers met zirkonia.

Zirkonia hanger in verschillende kleuren

De zirkonia is in verschillende kleuren verkrijgbaar, dus jouw kleur zirkonia zit er vast ook bij! En afhankelijkvan jouw smaak kies je voor een strakke zilveren hanger met zirkonia of voor een hanger met een sierlijk opengewerkte schulprand. In de zilveren hanger wordt de naam van je keuze gegraveerd in sierlijke letters. Dat kan je eigen naam zijn, maar natuurlijk ook de naam van je geliefde, vriend(in) of kind. Wil je graag 2 namen in de zilveren hanger met zirkonia? Kies dan voor het hartmodel. Dit is een bijzonder mooie zilveren hanger voor bijvoorbeeld een moeder van 2 kinderen. Een hanger met zirkonia is mooi om zelf te dragen maar ook heel mooi om kado te geven. Kijk ook eens bij de collectie van moeder cadeau om te zien welke andere mogelijkheden er zijn. 

Zilveren hanger zirkonia, Een perfect cadeau

Wanner je op zoek bent naar een echt persoonlijk cadeau, is de zilveren hanger met zirkonia het perfecte geschenk! Bijpassende zilveren kettingen kan je eenvoudig op de product pagina selecteren om jouw persoonlijke sieraad helemaal compleet te maken.

Zilveren hanger zirkonia, geen verzendkosten

Binnen vier werkdagen verlaat je zilveren hanger zirkonia ons atelier. Afhankelijk van PostNL ontvang je de zilveren hanger dan één of twee dagen later. Bij Names4ever betaal je géén verzendkosten!

Lage prijs voor een superkwaliteit

Voor een bijzonder lage prijs leveren wij een zirkonia hanger van prima kwaliteit. Al onze zilveren hangers met zirkonia zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden! Kijk snel verder en bestel de zilveren hanger met zirkonia vandaag nog! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in gepersonaliseerde sieraden.