NAAMKETTING CARRIE STYLE

Iedereen die ooit gekeken heeft naar de serie Sex and the City kent het verhaal van de Carrie naamketting. In het begin draagt Carrie de naamketting heel vaak. Ze heeft de gouden naamketting namelijk gekocht tijdens een van de vele shopping sessies met haar vriendinnen Samantha, Miranda en Charlotte. Iedere keer als zij de naamketting draagt, denkt ze terug aan de heerlijke tijd met haar vriendinnen en hun vriendschap.
Als zij verhuist naar Parijs met haar vriend Aleksander Petrovsky, realiseert zij zich dat zij haar Carrie ketting kwijt is. Zij vertelt haar vriend dat de ketting niet duur was, maar voor haar onbetaalbaar is. Hij begrijpt niet dat deze ketting voor haar onvervangbaar is. Aangezien hij dus de Carrie ketting niet meer kan kopen, koopt hij een ketting voor Carrie. (waarde $ 50.000 !!!) 

Als ze even op Alexander zit te wachten, vindt zij haar Carrie naamketting in de voering van haar Dior tasje. En dan realiseert zij zich dat een $ 50.000 collier haar Carrie naamketting niet kan vervangen. En we weten allemaal wat ze toen deed... Bestel hier je eigen Carrie naamketting! Verkrijgbaar in goud en zilver of heel glamorous met een schitterende zirkonia.

Carrie Naamketting, alle namen en veel soorten letters

Wij maken de naamketting met de gewenste naam speciaal voor jou! Alle namen zijn leverbaar  Je kunt kiezen uit een gouden Carrie naamketting of zilveren Carrie naamketting. Een gouden Carrie naamketting maken we van 14-karaats goud en voor de zilveren naamketting gebruiken we alleen eerste gehalte Sterling Zilver. Uiteraard ontvang je de naam ketting helemaal compleet, dus met ketting!

Carrie Naamketting, Korte levertijd en geen verzendkosten

Binnen vier werkdagen verlaat de Carrie naamketting ons atelier. Afhankelijk van PostNL ontvang je de zilveren naamketting dan een of twee dagen later. Uitverkocht of niet meer leverbaar bestaat bij ons niet. Wij maken naamkettingen op bestelling. Bij Names4ever betaal je bovendien géén verzendkosten!

Carrie Naamketting voor een Lage prijs met een superkwaliteit

Voor een bijzonder lage prijs kunnen wij je een Carrie naamketting leveren van prima kwaliteit. Onze Carrie naamkettingen zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden! Kijk snel verder en bestel je Carrie naamketting vandaag nog! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in Carrie naamkettingen!