NAAMKETTINGEN MET 2 NAMEN

Naamketting met één of twee namen

Een naamketting met één naam is natuurlijk helemaal leuk. Maar wil je een naamketting met twee namen, kan dat ook! Handig als je bijvoorbeeld een dubbele naam hebt of als je jouw naam én die van je vriend(in) wilt dragen of aan haar cadeau wilt geven of als je de namen van je kinderen in een naamketting wilt vereeuwigen. Bij ons kan het allemaal! Alle leestekens zijn mogelijk en een hartje verbindt de dubbele namen in de naamketting.

Naamketting - Alle namen en veel soorten letters

Wij maken de naamketting met de gewenste naam of namen speciaal voor jou! Alle namen zijn leverbaar en je hebt keus uit heel veel verschillende soorten letters. Je kunt kiezen uit een gouden of zilveren naamketting. Een gouden naamketting maken we van 14-karaats goud en voor de zilveren naamketting gebruiken we alleen eerste gehalte Sterling Zilver. Uiteraard ontvang je de naamketting helemaal compleet, dus met ketting! 

Korte levertijd en geen verzendkosten

Binnen vier werkdagen verlaat jouw naamketting ons atelier. Afhankelijk van PostNL ontvang je de zilveren naamketting dan een of twee dagen later. Uitverkocht of niet meer leverbaar bestaat bij ons niet. Wij maken naamkettingen op bestelling. Bij Names4ever betaal je bovendien géén verzendkosten voor je naamketting!

Lage prijs voor een superkwaliteit

Voor een bijzonder lage prijs kunnen wij je een naamketting leveren van prima kwaliteit. Onze naamkettingen zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden!. Kijk snel verder en bestel je naamketting vandaag nog! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in naamkettingen!