MOEDER SIERADEN

Prachtige gouden moeder sieraden, een waar kunststukje voor moeders! In de armband zit één naam naar keuze verwerkt. Bij de gouden hangertjes kan eventueel meerdere namen of datum in. Deze moeder sieraden van goud zijn leuk om te geven als kraamcadeau, met Moederdag of met haar verjaardag. Ook hebben we een collectie zilveren moeder sieraden. Echt een speciaal cadeau voor moeder deze persoonlijke moeder sieraden!

Wanneer is het ook alweer moederdag?!

Oh ja, elke tweede zondag in mei, maar eigenlijk is het elke dag moederdag! Want sieraden zijn natuurlijk voor altijd, natuurlijk omdat jullie band voor altijd en eeuwig blijft bestaan.Vanwege de grote drukte rondom moederdag is het wel aan te raden om op tijd te bestellen. De sieraden worden speciaal voor jou op maat gemaakt en hebben daarom een levertijd van een paar dagen. Kies een mooi zilveren of gouden moeder sieraad en geef je moeder het op deze speciale dag!

Speciale moeder en dochter sieraden.

Een mooie set, waarbij beide ‘dames’ dezelfde armbandjes, hangertjes of ringen dragen: elk juweeltje wordt op maat gemaakt van echt zilver of goud en eventueel aangevuld met zirkonia stenen.

Verschillende gouden en zilveren moeder sieraden

Moeder en kind sieraden in het zilver of goud. De band tussen moeder en kind is uniek. Om dit te vereeuwigen kan het gevoel vast leggen in een bedel of hanger naar keuze. De ontvanger zal zeker blij zijn met deze zilveren of gouden sieraden.
Meisjes kijken natuurlijk op tegen hun lieve moeder. Mama kan alles, mama is dhe liefste én mama heeft de mooiste spullen. Ze is vast super blij en trots als ze sieraden op moederdag, verjaardag of zo maar. Niet alleen haar moeder mag verrassen met een prachtig sieraad, maar ook zichzelf!
Trots als een pauw om samen de moeder en dochter sieraden te dragen.

Onze sieraden zijn voor drie generaties (kind, moeder en oma)! De band tussen jou en je kind is heel speciaal, maar ook die tussen haar en jouw oma. Daarom is het steeds populairder om een set moeder sieraden te bestellen voor zowel je eigen moeder als voor de kleindochter(s). Alle drie generaties vrouwen hebben op die manier een sieraad dat hun unieke en sterke band verbeeldt. Van groot tot klein, jullie horen allemaal bij elkaar, voor altijd!

De moeder sieraden zijn scherp geprijsd

Om een idee te krijgen van de prijzen van deze sieraden, kan je van het beste naar de site gaan.Hier staan alle prijzen en voorbeelden op een rij. Alle moeder sieraden en hun prijzen vind je in de webshop. De matching moeder en kind armbanden en hangertjes. De sets worden mooi en goed verpakt zodat het cadeau goed aan zal komen. Kortom: moeder zijn is zo speciaal! Verwen je mama meer dan eens per jaar of verwen je eigen moeder met deze bijzondere gouden en zilveren sieraden. Moeder sieraden zijn een prachtig blijvend cadeau. Daar kijk je nog jaren met heel veel liefde op terug! Zoek je een moeder sieraad als kraamcadeau? Het is dan beter om even bij de collectie kraamcadeau te kijken. Je kunt er van uit gaan dat er zeker nog wat goeds bij zit.

Hoe bestel ik de moeder sieraden?

Met een paar klikken op onze webshop heb je de moeder sieraden besteld! Geef de namen door welke wij in jouw moeder sieraden van goud of zilver mogen graveren. In ons atelier gaan onze vakmensen direct aan de slag. Binnen vier werkdagen verlaat je bestelling de werkplaats. De postbezorger zal de moeder sieraden bij je af leveren! Er is dus geen enkele reden om niet te bestellen. Wacht dus niet langer en bestel je moeder sieraden dus nu!