Vingerafdruk sieraden

Ben je op zoek naar een manier om je vingerafdruk te graveren op sieraden? Names4ever heeft de grootste collectie gepersonaliseerde vingerafdruk sieraden, dus je bent hier aan het juiste adres. Onze vingerafdruk sieraden worden gemaakt met de hoogste kwaliteit 925 sterling zilver of 14 karaats goud. Verder kun je bij ons gemakkelijk je vingerafdruk sieraad bestellen tegen de laagste prijs in de markt. Daarom is Names4ever de beste keus als je een hanger met je vingerafdruk of van iemand speciaal wilt dragen. Onze sieraden met vingerafdruk zijn elegant en tijdloos. Daarnaast heb je de keuze tussen veel verschillende modellen hangers, bedels, ringen en armbanden om je vingerafdruk op te laten graveren.

Sieraden met je vingerafdruk

Onze sieraden met vingerafdruk zijn prachtig gemaakt en kunnen gedragen worden bij ieder outfit. Al onze vingerafdruk sieraden worden gegraveerd met de vingerafdruk die je aan ons hebt doorgestuurd. Sommige modellen van de sieraden met vingerafdruk kunnen verder gepersonaliseerd worden met een naam of een datum. Daardoor kun je stellen dat we onze gepersonaliseerde vingerafdruk sieraden een echt verhaal of betekenis hebben. Als je een vingerafdruk sieraad van Names4ever wilt bestellen, hebben we alleen een foto of scan nodig van je vingerafdruk. Voor de rest hoef je niets te doen!

Vingerafdruk sieraad in zilver of goud

We bieden de sieraden met een vingerafdruk aan in verschillende edelmetalen. De zilveren vingerafdruk sieraad produceren we uit 925 sterling zilver. Dit is de beste kwaliteit zilver beschikbaar in de markt. Draag je liever goud? Dan hebben we een gouden vingerafdruk sieraad voor je, gemaakt uit 14 karaats goud. We bieden verschillende modellen sieraden met vingerafdruk aan. We hebben een ronde hanger, een dog tag, een ovale of een hartjes vorm met vingerafdruk. De kwaliteit van onze sieraden kunnen vergeleken worden met die van de juwelier. Alleen nu bestel je ze snel en gemakkelijk vanuit huis.

Baby vingerafdruk sieraden

Onze collectie vingerafdruk hangers raden we het meeste aan voor volwassenen. Dit komt doordat kinderen onder drie jaar vaak minder diepe groeven als vingerafdruk hebben. Natuurlijk is het wel mogelijk, maar het is meer aan te raden om te kiezen voor een handafdruk of een voetafdruk. Deze afdrukken kunnen gemakkelijk thuis worden gemaakt met een stempelkussen, maar misschien is er ooit een hoge kwaliteit afdruk gemaakt in het ziekenhuis of bij de dokter. Maak in ieder geval een scan of een foto van de afdruk en gebruik deze tijdens het plaatsen van je order. Sommige vingerafdruk hangers zijn eigenlijk speciaal ontworpen voor een baby handafdruk of baby voetafdruk, dus je hoeft eigenlijk niet verder te kijken!

Vingerafdruk hangers als cadeau

De vingerafdruk hangers van Names4ever zijn een geweldig cadeau voor verschillende gelegenheden. We produceren de hangers vaak als geboortecadeau, verjaardagen, trouwen of herdenkingen. Ze representeren een herinnering of verhaal dat voor iedereen persoonlijk is. Daarom is het een goed cadeau om iemand te herdenken die niet meer leeft, maar nog wel dicht bij het hart is. Uiteindelijk is er niets meer uniek dan iemand zijn vingerafdruk. Het is daarom het beste cadeau om dicht bij je te dragen. Een ander uniek, persoonlijk herinneringscadeau is een fotosieraad.

Korte levertijd en geen verzendkosten

Wanneer je een bestelling plaatst dan zal je vingerafdruk sieraad direct gemaakt worden en binnen drie dagen wordt hij met de post verzonden. De exacte bezorgdatum hangt af van PostNL. Maar het is te verwachten dat je een van de volgende dagen je vingerafdruk sieraad zal ontvangen. En natuurlijk betaal je geen bezorgkosten bij Names4ever!

Laagste prijs voor de hoogste kwaliteit vingerafdruk sieraden

Vergelijk de prijzen van onze gepersonaliseerde vingerafdruk sieraden en je zal zien dat we de goedkoopste zijn die tegen de hoogste kwaliteit produceert. Onze kwaliteit kun je vergelijken met die van de juwelier. Al onze zilver en gouden sieraden met vingerafdruk worden mooi gepolijst en zien er goed uit bij ieder outfit. Kies je favoriete model en bestel je gouden of zilveren sieraad met vingerafdruk vandaag nog! En natuurlijk bij Names4ever, de specialist in gepersonaliseerde sieraden!