SELECTEER EEN CATEGORIE:

Het uniek geboorte cadeau

Een geboorte cadeau geven voor de komst van een baby is altijd erg leuk, en wordt ook altijd zeer gewaardeerd. Wat is er nou leuker om eindelijk de nieuwe spruit te gaan bewonderen bij de kersverse ouders. Uiteraard wil je dan met het leukste en origineelste geboorte cadeau aan komen. Er zijn gigantisch veel geboorte cadeaus te vinden. En er zijn tal van leuke manieren om deze cadeaus te geven. Een geboorte cadeau dat erg leuk is is bijvoorbeeld je cadeau in de mooie kraammand. Met dit gouden of zilveren geboorte cadeau heb je gelijk alles wat je nodig hebt. Zo zie je maar, genoeg leuke cadeautips voor baby’s. Hier zie je alvast een paar originele ideeën.

Blijvend persoonlijk naam cadeau

Bij ons kan je je geboorte cadeau een echt persoonlijk tintje geven, elk cadeau wordt gepersonaliseerd. Wat is leuker dan een blijvend cadeau te krijgen met de naam van de kleine spruit.Wij hebben heel veel verschillende geboorte cadeau uitvoeringen om de naam en datum van de kleine vast te leggen. Wil je een hanger, armband, ring of naamcollier geven bij ons kan het gemaakt worden!

Geboorte cadeau te verkrijgen in zilver en goud

Welke uitvoering je het geboorte cadeau zoekt zilver of goud in beide kan het gemaakt worden. Voor een betaalbare prijs heeft u het mooiste geboorte cadeau. Wij vervaardigen je geboorte cadeau van Sterling zilver(925/1000) of van 14 karaat goud (585/1000). Kwaliteit verzekerd!

Moderne geboorte sieraden

Tegenwoordig niet alleen de traditionele kinderkopjes, maar mooie moderne hangertjes voor aan de armband of collier. Bij onze sieraden doen we de naam en datum er niet op graveren, maar eruit halen. Zo ontstaan erg mooie en hele moderne geboorte sieraden van goud of zilver! Je geboorte cadeau zijn in verschillende thema's te krijgen. Of je er handjes, voetjes, sterren of kroontje in wilt dit is allemaal mogelijk. Je kunt ook kiezen voor een jongen en meisje uitvoering met een steentje erin verwerkt, roze of blauw. Je kunt voor het sterrenbeeld kiezen voor de maand waar de kleine in is geboren. Sommige bedels zijn voorzien van een karabijnhaak slot zodat de bedels aan de armband of ketting gehangen kan worden. Er zijn diverse afmetingen dus kijk goed welke grootte je wilt.

Je geboorte cadeau ook in een armband te verkrijgen

We hebben armbanden waar de zilveren of gouden geboorte bedels aan gehangen kunnen worden. Of een armband met een zilveren plaat ertussen waar een naam gefrased kan worden. Er zijn diverse uitvoeringen en lengtes te krijgen in de armband. De uitvoeringen zijn anker of jasseron.

Snelle levering van het geboorte cadeau

Geen verzendkosten en snelle levering van je geboorte cadeau! 100% veilig bestellen en uitstekende service die wij bieden als je het geboorte cadeau bij ons besteld wordt. We proberen dat je het cadeau zo snel mogelijk in huis hebt. Ons atelier doet zijn uiterste best om de geboorte sieraden van goud of zilver binnen vier werkdagen te versturen. De postbezorger zal deze bij jou afleveren in een leuke geschenkverpakking.